BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  MEDYA

Zahide Yetiş yayında gözyaşlarına boğuldu

Annesini kaybetikten sonra dün ilk kez kameralar karşısına çıkan ünlü sunucu Zahide Yetiş, gözyaşlarını tutamadı.

Abone ol

Ekranların sevilen sunucularından Zahide Yetiş, annesinin vefatının ardından çıktığı ilk programında gözyaşlarını tutamadı. 

ANNESİNİ KAYBETMENİN ACISINI TARİF EDEMEDİ

Kendisini arayıp başsağlığı dileyenlere tek tek teşekkür eden Yetiş, annesini kaybetmenin  ne kadar acı olduğunu tarif ederken oldukça zorlandı. 

KONUŞMAKTA ZORLANDI

Atv ekranlarında yayınlanan 'Zahide ile Yetiş Hayata' isimli programını gözyaşları içinde açan ünlü sunucu, 'Hoş geldiniz. Ben ilk nefes aldığımda onun kollarındaydım. Son nefesinde o benim kollarımdaydı. Benimle beraber bu acıyı paylaşan herkese minnettarım. Annesiz kalmak çok zormuş. Bu yaşta bile çok zormuş.' dedi.

"ANACAĞIZIMI ÖYLE GÖRÜNCE DAHA DA İÇİM GİDİYOR"

Konuşmakta zorlanan Zahide Yetiş, “Anacağızım öyle görünce daha da içim gidiyor. Gelme dediler ama sizlerle daha güçlü olacağımı düşündüğüm için gelmek istedim. Kırk tane mum yanarmış. Her mum bir acı. Kırk günün sonunda tek bir mum kalırmış ve o ömür boyu sönmezmiş.” İfadelerini kullandı.

ekran-resmi-2015-01-17-11.25.10.png 

Dua edenlere teşekkür eden Zahide Yetiş, “Yattığı yerler nur olsun. Mekanı cennet olsun. Benim dünyalar güzeli annem. Allahım ondan razı olsun.” diyerek gözyaşlarına boğuldu.