BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,65
ALTIN 2.412,00
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Zabıta ekipleri eğlence yerlerini denetledi

Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinde denetimlere devam ediyor.

Abone ol

Denetimlerde; işyerlerinde ruhsat, mesul müdürlük belgesi, müziğin sesi, 18 yaşından küçüklerin çalışıp çalışmadığı, işyerlerinin ruhsat vasıfları koruyup korumadıkları gibi unsurlar dikkate alınıyor.

Amaç ceza kesmek değil

Konu ile ilgili açıklama yapan Zabıta Müdürü Şaban Güldoğan, denetim amacının işyerlerine ceza kesmek olmadığını, Altındağ’da faaliyet gösteren toplum sağlığını ve huzurunu etkileyen eğlence yerlerinin kanun ve yönetmeliklere uygun olarak vatandaşlarımıza hizmet vermelerini sağlamak olduğunu belirtti.

Güldoğan, Zabıta Müdürlüğü tarafından eğlence yerlerinin periyodik aralıklarla denetlendiğini ve bu işyerleri ile ilgili şikayetlerin de kısa sürede değerlendirildiğini, vatandaşların karşılaştıkları tüm olumsuzluklarla ilgili olarak şikayetlerini 310 35 25 (3 Hat) numaralı telefona bildirmeleri halinde gerekli işlemlerin kısa sürede sonuçlandırılacağını söyledi.