BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.439,43
HABER /  GÜNCEL

'Yüzde 99 öleceğim bırakın beni'

Sokak ortasında baygın bulunan kadın kendine yardım eden polislere öyle şeyler söyledi ki...

Abone ol

Konya'da sokak ortasında baygın halde bulunan S.K., ambulansa alındığı sırada kendisine yardım eden polislere, 'Ben kanserim, yüzde 99 öleceğim. Hastaneye götürmeyin, yoksa hastanenin en üst katına çıkıp atlarım' demesi dikkat çekti.

Olay, bugün saat 02.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Özlem Mahallesi Hayali Sokak'ta meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine giden polis, sokak ortasında yerde baygın durumdaki kadını farketti. Ardından 112 Acil Servis'e haber verdi. Sağlık görevlilerinin müdahalesiyle kendine gelen ve çevredekiler tarafından adının S.K. ve 2 çocuk annesi olduğu, eşinden boşandığı içinde yalnız yaşadığı belirtildi. S.K., ambulansa alınmak istendiği sırada kendisine yardım eden polislere, 'Onu getirin bana. Ben kanserim, yüzde 99 öleceğim. Hastaneye götürmeyin, yoksa hastanenin en üst katına çıkıp atlarım. Mesuliyet size ait olur' demesi dikkat çekti.

Ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan S.K.'nin daha sonra tedaviyi reddederek hastaneden ayrıldığı öğrenildi.