BIST 9.678
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.504,85
HABER /  DÜNYA

Bursa’da Şampiyonlar Ligi coşkusu

Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin UEFA Disiplin Kurulu tarafından Avrupa Kupaları’ndan men cezası almasıyla Bursaspor’a Şampiyonlar Ligi şansı doğd...

Abone ol

Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin UEFA Disiplin Kurulu tarafından Avrupa Kupaları’ndan men cezası almasıyla Bursaspor’a Şampiyonlar Ligi şansı doğdu. Kentteki yerel gazeteler, gelişmeleri birinci sayfalarından duyurarak, ‘Devler Ligi’ndeyiz’ başlığı attı.
Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig’i dördüncü sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi’ne 3. ön eleme turundan katılma hakkı elde eden yeşil-beyazlı camiada, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin aldığı cezaların ardından Şampiyonlar Ligi heyecanı yaşanıyor. Tahkim ve gerektiği takdirde CAS’a yapılacak olan başvuruların ardından UEFA Disiplin Kurulu’nun verdiği kararlarda değişiklik olmazsa Şampiyonlar Ligi’nde ön eleme oynayacak olan Bursaspor camiasında, gözler gelecek kesin karara çevrildi.

YEREL GAZETELERDEN ‘DEVLER LİGİ’NDEYİZ’ BAŞLIĞI
Dün UEFA Disiplin Kurulu’ndan çıkan bu kararın ardından Bursa’da bulunan yerel gazetelerde haberi, ‘Timsah’a UEFA’dan piyango’ başlıkları ile duyurdu. Olay Gazetesi, ’Devler Ligi’ndeyiz’ başlığı atarken, ‘UEFA Fener’e 2+1, Beşiktaş’a da 1 yıl şike cezası verdi. Ligi 4. bitiren Bursaspor’a Şampiyonlar Ligi yolu açıldı’ yorumunda bulundu. Hakimiyet Gazetesi’de, ‘Şampiyonlar Ligi kapısı aralandı’ başlığını attı.
(İHA)