BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  DÜNYA

Hırsız 2 çocuklu anneye saldırdı

ABD’nin New Jersey eyaletinde kapıyı kırarak eve giren hırsız, o sırada 2 çocuğuyla birlikte evde olan anneye saldırdı. Evdeki ziynet eşyala...

Abone ol

ABD’nin New Jersey eyaletinde kapıyı kırarak eve giren hırsız, o sırada 2 çocuğuyla birlikte evde olan anneye saldırdı. Evdeki ziynet eşyalarını alarak kaçan hırsızın anneye saldırı anı ise, saniye saniye kaydedildi.
Olay, mağdur annenin 3 yaşındaki kızıyla evde çizgi film izlemesi sırasında gerçekleşti. Kapıyı kırarak eve giren hırsız eve girdiğinde anne ve çocuğunu görünce anneye defalarca tekme ve yumruk atıp tüm ziynet eşyalarını alarak evden kaçtı. 3 yaşındaki kız çocuğu yaşanan tüm olaylara canlı olarak şahit olurken bebek ise bu sırada üst katta uyuyordu. Polis olay sonrası yaptığı açıklamada hırsızın perdelerin kapalı olması ve evin önünde herhangi bir araç bulunmaması nedeniyle evde kimsenin olmadığını düşünmesi sonucu bu olayı gerçekleştirdiğini düşündüklerini ifade etti. Saldırganın buna benzer başka suçlarda işlemiş olabileceğini kaydeden polisler yayınlanan görüntüler sayesinde olayın failinin kısa bir süre içerisinde yakalanacağına inandıklarını ifade etti. Diğer yandan saldırı sonrası anne hastaneye kaldırılırken, olayı yüzünde ve vücudundaki birkaç morlukla atlattığı ifade edildi.
(İHA)