BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  DÜNYA

Damdan dama atlarken yakalandı

Adana’da hırsızlık ve konut dokunulmazlığının ihlali suçlarından 13 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı. <br/>Edinilen bilg...

Abone ol

Adana’da hırsızlık ve konut dokunulmazlığının ihlali suçlarından 13 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Mehmet Şakir O. (33), tutuksuz yargılandığı hırsızlık ve konut dokunulmazlığının ihlali suçlarından 13 yıl hapis cezası aldı. Bunun üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı İnfaz Büro Amirliği’ne, Mehmet Şakir O.’nun yakalanıp cezaevine gönderilmesi için talimat geldi. Talimat üzerine harekete geçen polis, şahsın Gülbahçesi Mahallesi’deki evinde olduğunu tespit etti.
Eve yapılan operasyonda şahıs, evinin damından komşusunun damına atlayarak kaçmaya çalıştı. Bu kaçış planına hazır olan polis damda pusuda beklediği için, Mehmet Şakir O.’yu yakaladı. Emniyete getirilip işlemleri yapılan şahıs, daha sonra cezaevine götürüldü.
(İHA)