BIST 9.559
DOLAR 32,50
EURO 34,59
ALTIN 2.475,36
HABER /  POLİTİKA  /  SP

Yüzde 0.7 oya sahip SP'den tuhaf referandum açıklaması

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, referandum sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Karamollaoğlu, 'Referandumdan en başarılı çıkacak parti Saadet olacak' dedi

Abone ol

18 maddelik anayasa değişikliği paketine 'hayır' diyeceğini açıklayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sürece ilişkin açıklamalarda bulundu.

Referandum sürecinde CHP, HDP ve terör örgütü PKK'nın oluşturduğu 'hayır' blokuna katılan Karamollaoğlu, Saadet Partisi'nin asla yolundan dönmeyeceğini söyledi. 

SAADET PARTİSİ OY ORANI KAÇ? Saadet Partisi'nin 1 Kasım Genel Seçim sonuçlarına göre en son oy oranı yüzde 0.7. SP'nin 7 Haziran seçimlerindeki oy oranı ise yüzde 2.1 idi.

"REFERANDUM EVET İLE SONUÇLANIRSA..."

Milli Gazete'den Adnan Öksüz'ün yazısına göre; bir etkinlikte “Referandum evet ile sonuçlanırsa Türkiye’de iki parti dışında diğer partilerin bir fonksiyonu kalmayacak. Saadet Partisi’ni kapatıp siyaset dışında sosyal bir harekete döner misiniz?”sorusuna yanıt veren Temel Karamollaoğlu, “Saadet Partisi asla yolundan dönmeyecektir. Zaten referandumun sonucu ne olursa olsun en başarılı çıkan parti, Saadet Partisi olacaktır” şeklinde konuştu.