BIST 10.080
DOLAR 32,30
EURO 34,62
ALTIN 2.413,89
HABER /  GÜNCEL

Yurtta hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Sinop ve Artvin çevrelerinin yağışlı g...

Abone ol

Yapılan son değerlendirmelere göre; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Sinop ve Artvin çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, yağışların; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Sinop çevrelerinde yağmur, yağış alan diğer yerlerde kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Trakya ile iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.
Hava sıcaklığının kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, batı bölgelerde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kuzey Ege kıyıları ile Batı ve Orta Karadeniz kıyılarında kuvvetli (30-60 km/s), Çanakkale çevrelerinde yer yer kısa süreli fırtına (50-70 km/s) şeklinde esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Parçalı bulutlu (Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor) 7
İstanbul: Parçalı bulutlu 8
İzmir: Parçalı bulutlu 15
Adana: Parçalı ve az bulutlu 19
Antalya: Az bulutlu 18
Samsun: Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu 8
Trabzon: Çok bulutlu ve yağmurlu 7
Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde kar yağışlı (İl genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor) -2
Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 14
(İHA)