BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,49
ALTIN 2.393,12
HABER /  DÜNYA

Yurtta hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre; Karadeniz kıyıları ile Artvin çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tah...

Abone ol

Yapılan son değerlendirmelere göre; Karadeniz kıyıları ile Artvin çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bugün (Pazar) akşam saatlerinde Rize ve Hopa çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
Hava sıcaklığının Kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.
Rüzgar, genellikle kuzey, Akdeniz kıyı kesiminde güney ve güneybatı, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında batı ve kuzeybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, Doğu Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun batısı, Güneydoğu Anadolu ile Sinop çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi bekleniyor.
Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle
Ankara: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 30
İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu 32
İzmir: Az bulutlu ve açık 36
Adana: Az bulutlu ve açık 35
Antalya: Az bulutlu ve açık 37
Samsun: Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 26
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı 26
Artvin: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bugün (Pazar) akşam saatlerinde kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 23
Erzurum: Parçalı bulutlu 27
Diyarbakır: Açık 38
(İHA)