BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Yunanistanı yine yenelim

Milliler Atina'da dağıttığı Yunanistan'ı ağırlıyor. Neden aynı skor olmasın..

Abone ol

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubu maçında yarın Yunanistan ile karşılaşacak (A) Milli Takım, zorlu maçın hazırlıklarını tamamladı. Milliler, teknik direktör Fatih Terim yönetiminde, maçın oynanacağı Ali Sami Yen Stadı'nda çalıştı.

İlk 15 dakikası basına açık yapılan antrenmanı, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ile başkan vekili Affan Keçeci de izledi. Yaklaşık 1 saat süren antrenmana, önceki günkü çalışma sırasında elinden sakatlanan Hakan Şükür, eli sarılı olarak katıldı. Hafif sakatlığı bulunan Mehmet Topuz da antrenmanda yer aldı.

Bu arada, teknik direktör Terim, antrenman sonrasında karşılaştığı Yunanistan Futbol Federasyonu Başkanı Vasilis Gagacis ile kısa bir süre sohbet etti. Terim ve Gagacis, yarınki maç için birbirlerine şans diledi.

Yunanistan hiç yenemedi

Millilerimiz, Yunanistan karşısında hiç yenilgi yüzü görmedi. Komşu ile bugüne kadar 8 maç oynayan Türkiye rakibini 6 kez yenerken, 2 maç da berabere sonuçlandı. 5'i Atina, 3'ü de İstanbul'daki bu maçlarda toplam 15 gol atılırken, ay - yıldızlılar kalesinde 5 gol gördü.

Stat: Ali Sami Yen
Saat: 20:30
Yayın: ATV

TÜRKİYE

Volkan
Hamit
Gökhan Zan
Servet
İ.Üzülmez
Gökdeniz
Aurelio
Emre Belözoğlu
Tuncay
Ümit Karan
Gökhan (Hakan Şükür)

YUNANİSTAN

Nikopolidis
Seitaridis
Dellas
Kyrgiakos
Torossidis
Karagounis
Antzas
Basinas
Charisteas
Gekas
Amanatidis (Giannakapoulos)