BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Yüksel'den Kılıçdaroğlu açıklaması

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Kılıçdaroğlu'nun dünkü ziyaretinde herhangi bir ihmalin bulunmadığını söyledi.

Abone ol

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Çubuk'taki kurban pazarını ziyareti sırasında çıkan olayla ilgili, ''Spontane çıkan bir olay. Tüm genel başkanların ziyaretleri gibi bu ziyarette de ileri düzeyde tedbir alınmıştı'' dedi.

Yüksel, Ankara'daki mülki idare amirleriyle bayramlaşma töreninden sonra, gazetecilerin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Çubuk'taki pazar yerini ziyareti sırasında çıkan kavgaya ilişkin sorularını yanıtladı.

Çubuk'taki hayvan pazarında son derece geniş güvenlik önlemlerinin alındığını belirten Vali Yüksel, ''CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu'nun bulunduğu mekan ile olayın geçtiği mekan arasında bir bağ bulunmuyor'' diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun ziyareti için güvenlik güçlerinin bir gün öncesinden tedbir almaya başladığını belirten Yüksel, şunları söyledi:

''Tüm genel başkanların ziyaretleri gibi bu ziyarette de ileri düzeyde tedbirler alınmıştı. Ancak olay spontane ortaya çıkan bir olay. Hayvan alım satım yerinde, aralarında alacak sorunu bulunan iki kişi karşılaşıyor. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun gezisini dumura uğratacak hiçbir olay cereyan etmemiştir. Nitekim kendisi de programına kaldığı yerden devam etmiştir. Genel başkanların Ankara sınırları içerisindeki programlarında polis de, jandarma da sorumluluklarının gereğini yapıyor.''