BIST 9.530
DOLAR 32,45
EURO 34,82
ALTIN 2.476,59
HABER /  GÜNCEL

Yüksekova'da lise kundaklandı!

Yüksekova'da bulunan Atatürk Lisesi, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce kundaklandı.

Abone ol

Okulda küçük çaplı maddi hasar meydana gelirken, bu duruma bazı veliler, tepki gösterererek artık çözüm istediklerini söyledi.

LİSEYE MOLOTOFLU SALDIRI

Yüksekova'da 10 gündür düzenli bir eğitim verilmeye başlanırken, dün gece yine bir okula saldırı düzenlendi. Cumhuriyet Mahallesi'nin Kuruköy Yolu üzerinde bulunan 2 katılı Atatürk Lisesi, gece saatlerinde kimliği belirsiz bazı kişilerin molotoflu saldırısına uğradı. Saldırganlar, binanın birinci katında bulunan kantin ve öğretmenler odasına molotofkokteyli atarak kaçtı. Çıkan yangın, çevrede bulunan vatandaşların haber alması üzerine kısa sürede söndürülürken, kantin ve öğretmenler odasında küçük çaplı maddi hasar meydana geldi.

1.20121019154504.jpg

AİLELERDEN SALDIRIYA KINAMA

Atatürk Lisesi'ne yapılan molotoflu saldırı ile ilgili polis inceleme başlatırken, bazı aileler de bugün okula gelerek yapılan saldırıyı kınadı. Okulun önünde bir araya gelen yaklaşık 30 veli, yapılan bu saldırılardan artık bıktıklarını, okul yakma işinden vazgeçilmesini istediklerini, korkudan çocuklarını okula gönderemediklerini, artık çözüm beklediklerini söyledi.

Okul önünde yaklaşık yarım saat bekleyen veliler, okulun içerisinİ gezdikten sonra ayrıldı.

3.20121019154524.jpg