BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,88
ALTIN 2.435,94
HABER /  GÜNCEL

Yüksek Sosyete 21. bölüm fragmanı Cansu ile Kerem...

STAR TV'de ekrana gelen Yüksek Sosyete dizisinin 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yüksek Sosyete 21. bölüm neler yaşanacak? Tüm detaylar haberimizde.

Abone ol

Star TV'nin sevilen dizisi Yüksek Sosyete dizisinin 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.  Yüksek Sosyete yeni bölümde,Kerem'in oyununun Süreyya tarafından fark edilmesiyle, Cansu ve Kerem aşkı büyük bir tehlikeye giriyor. Mert'in Ece'ye olan büyük sürprizine yardım eden Cansu ve Kerem tekrar yakınlaşmaya, başlıyor. Yüksek Sosyete yeni bölüm fragmanı internethaber.com'da.

YÜKSEK SOSYETE 21. BÖLÜM FRAGMANI

Kerem'in oyununun Süreyya tarafından fark edilmesiyle, Cansu ve Kerem aşkı büyük bir tehlikeye girer. Süreyya, Kerem'i can evinden vuracak bir intikam oyununa başlar. Ancak bu sırada Mert'in Ece'ye olan büyük sürprizine yardım eden Cansu ve Kerem tekrar yakınlaşmaya, başlamışlardır bile. Tüm bu savaşın ortasında Kerem için karar anı gelmiştir. Bu karar Kerem'in sürpriz bir ittifak kurmasına sebep olur. Bu ittifakın sonucu Oliva açılışında sosyetenin ortasına bomba gibi düşecek ve herkesi bir taraf seçmeye zorlayacaktır. 

YÜKSEK SOSYETE 21. BÖLÜM 2. FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜM NELER OLDU?

Kerem'i Sude'yle gören Cansu; çok zor olsa da bir karar verir. Artık Kerem, onun sevdiği Kerem değildir ve dönüp gitme vakti gelmiştir. Kerem ise ilk defa çıktığı yolun, ne kadar can yakıcı olduğu gerçeğiyle yüzleşir.

Bedia'nın sürpriz davetinde Ece, Mert'in gerçek dünyasıyla tanışır. Ece ve Mert ilk defa bu kadar derin bir yol ayrımına gelirler. Öte yandan Levent ve Süreyya arasındakileri fark eden Metin; gözünü Süreyya'dan ayırmaz. Levent ve Metin'in arasında Süreyya için savaş başlamıştır.

YÜKSEK SOSYETE KONUSU

Yüksek Sosyete, Güney Kore yapımı High Society dizisinden uyarlanan ve Burak Sağyaşar tarafından yapılan yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun üstlendiği başrollerinde Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Meriç Aral, Ozan Dolunay'ın oynadığı dizide heyecan dorukta.

YÜKSEK SOSYETE OYUNCU KADROSU