BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.440,19
HABER /  GÜNCEL

Altınsoylar 3. bölüm fragmanı diziye 2 yeni oyuncu!

Kanal D'nin merakla beklenilen dizisi Altınsoylar'ın 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Altınsoylar dizisinin konusu ve oyuncuları haberimizde.

Abone ol

Altınsoylar 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde, Altınsoy malikanesine sürpriz isimler geliyor, ortalık şenleniyor! Altınsoylar, 19 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de Altınsoylar'ın 3. yeni bölüm fragmanı, konusu ve oyuncuları internethaber.com'da.

ALTINSOYLAR 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

ALTINSOYLAR 3. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

ALTINSOYLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Altınsoy Malikanesini terk ederken faka basan Burcu, önemli bir karar arifesindedir. Ya hayatı pahasına Oğuz’u yüzüstü bırakıp gidecektir, ya da Oğuz’la birlikte söylediği yalana devam edecektir.Gün ağarınca Oğuz için de içinden çıkılması zor bir süreç başlar. Burcu’nun yazdığı veda mektubu evin içinde kaybolmuştur. Bulunması durumunda tüm yalan ortaya çıkacaktır.

ALTINSOYLAR'A 2 YENİ OYUNCU

Ayça Ayşin Turan, Aras Aydın, Şebnem Bozoklu, Bennu Yıldırımlar, Cihat Tamer, Ünal Yeter, Birsen Dürülü, Görkem Şarkan, Burak Sevinç, Begüm Akkaya, Zeynep Kankonde, Bora Koçak ve Sami Aksu rol aldığı "Altınsoylar" dizisinin kadrosuna Zeynep Kankonde ve Sezai Aydın da katıldı.

Aydın, dizide Muhiddin’in (Cihat Tamer) istenmeyen kardeşi Mülayim Altınsoy, Kankonde de onun sonradan görme karısı Remziye Altınsoy’u canlandıracak. Rolü için saçlarını siyaha boyatan Kankonde, “Şıkır şıkır bilezikleri, cafcaflı kıyafetleri ve dağları taşları deviren gafları ile Remziye, Altınsoyların başını fena ağrıtacak” dedi.

ALTINSOYLAR DİZİSİ KONUSU

ALTINSOYLAR, birlik ve beraberliğin altını çizerken zaman zaman güldüren, zaman zaman ağlatan, ama hep umut var diyen kocaman bir aile dizisidir.



Kaderin yanlış anlamalarla bir araya getirdiği kimsesiz genç bir adam, öfkeli nişanlısından kaçan genç bir kadın, her biri nev-i şahsına münhasır bireylerden oluşan Kayserili ALTINSOYLAR!

Gelenekçi Muhiddin Bey, aileyi toparlayıcı Semiha Hanım, kırgın gelin Saadet, dışarlıklı kocaya kaçtığı için tüm hakları elinden alınmış şamatacı Gülsüm ve dikiş tutturamayan aylak kocası Mesut, en küçük oğul hayta Emin ve onu adam etsin diye köyden alınmış masum gelin Ümmü...

ALTINSOYLAR DİZİSİ OYUNCULARI

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, yönetmenliğini Türkan Derya ve Murat Aksu’nun yaptığı, senaryosunu ise Serdar Oğuz’un kaleme aldığı “Altınsoylar” dizisinde Ayça Ayşin Turan, Aras Aydın, Şebnem Bozoklu, Bennu Yıldırımlar, Cihat Tamer, Ünal Yeter, Birsen Dürülü, Görkem Şarkan, Burak Sevinç, Begüm Akkaya, Zeynep Kankonde, Bora Koçak ve Sami Aksu rol alıyor.