BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Yüksek Sosyete 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

Yüksek Sosyete 2. bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Yüksek Sosyete dizisi 2. yeni bölüm fragmanı ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alırken, 1. yeni bölüm özetini de hazırladığımız videodan izleyebilirsiniz.

Abone ol

Yüksek Sosyete dizisi 2. bölüm fragmanı dizinin 1. bölümünü izleyenlerde heyecan yarattı. Yüksek Sosyete dizisi 2. bölüm fragmanı 23 Haziran Perşembe günü yayınlanacak yeni bölümle ilgili tüyolar verdi. Yüksek Sosyete dizisi 2. bölüm fragmanı ile ilgili merak edilenler internethaber.com'da...

YÜKSEK SOSYETE 2. BÖLÜM FRAGMANI

Yüksek Sosyete dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamları saat 20.00' de ekrana gelen Star Tv'nin yeni dizisi Yüksek Sosyete'nin 2. bölümünde Cansu ve Kerem arasındaki bağlar güçlenecek mi?

Yüksek Sosyete 2. yeni bölümde neler yaşanacak?

Yüksek Sosyete 2. bölüm fragmanında Cansu ve Kerem'in arasındaki elektriklenme giderek artsa da ikili hislerini belli etmemek için tüm gücüyle gayret gösterir. Kerem'i zengin patronu Mert olarak tanıyan Cansu, Kerem'in kendisi için doğru kişi olup olmadığını anlamaya çalışırken bir yandan da ön yargılarının kurbanı olmaktadır. Yüksek sosyeteye dahil olduğunu düşündüğü Kerem'i her fırsatta iğnelemeyi başaran Cansu, gerçeği öğrendiğinde nasıl tepki verecektir?

YÜKSEK SOSYETE 2. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Yüksek Sosyete 2. yeni bölüm fragmanında Kerem ise, arkadaşı Mert'e oldukça kızgındır. Kendisini olmadığı biri gibi gösteren Mert'in ortaya attığı yalanın parçası olan Kerem, yaşadıklarını ve duyduğu cümleleri sindirememektedir. Özellikle de Cansu'nun düşüncesini değiştiremediği için oldukça mutsuzdur. 

Yüksek Sosyete 1. bölüm ekrana kilitledi!

Yüksek Sosyete dizisi 1. yeni bölümü ile Star Tv ekranlarında yayınlandı. İlk bölümüyle izleyenleri ekrana kilitlemeyi başaran Star Tv'nin yeni dizisinde Cansu ile Kerem'in hayatları hiç beklenmedik şekilde kesişti. İlk karşılaştıkları anda birbirlerinden etkilenen genç çiftin hikayesi ise izleyenlerin yüreğine dokundu. 

Yüksek Sosyete dizisi 1. yeni bölümünde izleyenler Kerem'in hayatına dair pek fazla ip ucu bulamadı. Fakat yeni dizi, Cansu'nun yaşamı ile izleyenleri içine almaya başardı. Annesinin uğursuz olarak nitelendirdiği ve doğduğundan beri kötü davrandığı Ece, annesinin kendisine tokat atmasının ardından evi terk etti. Ardındansa kendini yıllardır içinden bulunduğundan oldukça farklı bir hayat içinde buldu. Cansu için yeni bir başlangıcın kapılarını açan bu olay, bir yandan da büyük bir aşkı beraberinde getirdi.

Yüksek Sosyete'nin 1. yeni bölüm izleyin: