BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,70
ALTIN 2.421,69
HABER /  GÜNCEL

Yüksek Hızlı Tren seferleri durdu

TCDD Genel Müdürlüğü, Yüksek Hızlı Tren seferlerinin durdurulduğunu açıkladı. İşte seferlerinin iptal edildiği günler.

Abone ol

TCDD Genel Müdürlüğü, inşaatı bitirilen Sincan-Esenkent ve Hasanbey-Eskişehir arasındaki demiryollarının, mevcut Yüksek Hızlı Tren (YHT) yoluna bağlantı çalışmaları nedeniyle 19, 20 ve 21 Ocak'ta YHT'lerin çalıştırılmayacağını bildirdi.

TCDD Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan açıklamada, vatandaşlara daha hızlı ve konforlu hizmet vermek amacıyla YHT raylarına ilave edilmek üzere inşaatı bitirilen Sincan-Esenkent arasında 15, Hasanbey-Eskişehir arasında 6 kilometre uzunluğundaki yolların mevcut YHT yoluna bağlantı çalışmaları yapılacağı belirtildi.

Çalışmalar nedeniyle 19, 20 ve 21 Ocak'ta Ankara-Eskişehir arasında YHT'lerin çalıştırılmayacağı vurgulanan açıklamada, yolcuların istekleri halinde bu tarihlere alınan biletlerin başka tarihli bir seferle değiştirilebileceği gibi ilk 50 adet promosyon dahil olmak üzere kesintisiz iade işlemi yaptırılabileceği kaydedildi.

Açıklamada, bu tarihlere ait YHT seyahat kartı sahibi yolcuların da kartlarının süreleri sonunda, 3 günlük ücret iadesinin yapılacağı bildirildi