BIST 10.248
DOLAR 32,24
EURO 34,67
ALTIN 2.396,03
HABER /  DÜNYA

Yuh artık !

Konya’da polisin düzenlediği baskınlarda 10 hırsızlık şüphelisi yakalandı. Şüphelilerden birinin buzdolabındaki yaklaşık 8 kilo kurban etini...

Abone ol

Konya’da polisin düzenlediği baskınlarda 10 hırsızlık şüphelisi yakalandı. Şüphelilerden birinin buzdolabındaki yaklaşık 8 kilo kurban etini çaldığı ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kent merkezi ve çevresinde meydana gelen trafo, ev ve iş yerlerinden hırsızlık olayları ile ilgili çalışma yaptı. Yapılan çalışmalarda polis, merkez Karatay ilçesi Yeni Mahalle Dede Korkut Sokak’taki bir eve girip çıkan şüpheli Elbeyi K’yi yakaladı. Elbeyi K’nin buzdolabında bulunan kurbandan kalma yaklaşık 8 kilo eti çaldığı ortaya çıktı. Çalışmalarına devam eden polis, Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki bir iş yerine girerek çelik kasadan 500 lira ve dizüstü bilgisayar çalan Burhan D. ile aynı bölgede 2 iş yerine giren 3 şüpheliyi de yakaladı. Hırsızlara fırsat vermeyen polis, Meram ilçesi Kaşınhanı ve Çarıklar mahallesinde 10 ayrı trafo hırsızlığıyla ilgili de kimliklerini belirlediği şüpheliler Enver K.,Yakup K., Muhammet B., Mehmet D. ve Muhammet Ali S’nin evine baskın yaptı. Baskında 5 şüpheli de yakalandı.
10 ayrı trafo, 1 ev ve 3 iş yerinden hırsızlık olayı ile ilgili gözaltına alınan 10 şüpheli adliyeye sevk edildi.
(İHA)