BIST 10.890
DOLAR 32,18
EURO 34,89
ALTIN 2.470,67
HABER /  GÜNCEL

Youtube, PKKTube oldu!

Kara harekatıyla bitme noktasına gelen terör örgütü, Youtube üzerinden propaganda yapıyor.

Abone ol

Video paylaşım sitesi Youtube'da, terör örgütünün propagandasını yapan yüzlerce video yer alıyor. Terör örgütünün sözde kuruluş tarihinin anlatıldığı videolar, teröristlerin eğitimlerinin yer aldığı görüntüler, Kandil Dağı'ndaki kamp görüntüleri bulunuyor. Ayrıca sitede, terör örgütü yandaşlarının yazışmaları da yer alıyor. Örgüt yandaşları yazılarında, Türkiye ile Mehmetçiğe hakaret ediyor.

Türk askeri başta olmak kara harekatıyla birlikte moral ve psikolojik olarak çöküntüye uğrayan terör örgütü, yandaşlarını motive etmek amacıyla Youtube da kullanmaya başladı. Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait helikopteri düşürdüğü yalanını ortaya atan terör örgütü, 18 Mayıs 1997'de kırıma uğrayan helikoptere ait görüntüleri Roj Tv'de yeniymiş gibi yayınladı.

Terör örgütü, bununla da yetinmeyip aynı görüntüleri video paylaşım sitesi Youtube'a koydu. Görüntünün linkini ise, örgüt yandaşı internet siteleri sürekli haber yapıyor. Propagandanın yanı sıra terör örgütü Youtube, dünya kamuoyuna sözde haklılığını ispatlamak için de kullanıyor. Örgütün sözde mesajlarını anlatan terör örgütü, yalanlarını sanal alemde de sürdürüyor.