BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Yolsuzluk iddiaları Yıldırım'ı çıldırttı!

Ankara yolsuzluk iddialarıyla çalkalanırken Bakan Yıldırım'ın yolsuzlukla ilgili sözleri internette izlenme rekorları kırıyor.

Abone ol

Ulaştırma Denizcilik ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın bütçe görüşmeleri sırasında yaptığı konuşma internette rekor kırıyor. Yolsuzluk iddialarıyla ilgili olarak muhalefet milletvekillerinin itirazları üzerine rest çektiği konuşmasında Yıldırım, milletvekillerine de açık çek veriyor. İşte o ilginç konuşma;

Ulaştırma, Denizcilik ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın, Meclis'te muhalefet milletvekillerine yönelik eleştirileri internette izlenme rekorları kırıyor.

10 yıldır alnımın akıyla hizmet yapıyorum diyerek başladığı sözlerinde elinde, belge ve bilgi bulunanları açık çağrıda bulanan Yıldırım, yolsuzlukla itham edilecek en son kişinin kendisi olduğunu söyledi. İşte Yıldırım'ın Meclis kürsüsünde çıldırdığı o anlar;



ak-parti̇-yeni-kabine.jpgERDOĞAN'IN AÇIKLADIĞI YENİ KABİNE;
Emrullah İşler, Bekir Bozdağ, Ayşenur İslam, Nihat Zeybek, İdris Güllüce, Akif Çağatay Kılıç, Efkan Ala, Lütfü Elvan, Fikri Işık, Mevlüt Çavuşoğlu (TIKLA OKU)