BIST 9.712
DOLAR 32,51
EURO 34,92
ALTIN 2.431,51
HABER /  GÜNCEL

Yolcu otobüsü yolda kaldı! Yolculardan mazot parası istendi

İzmir- Ankara seferini yapan yolcu otobüsü mazotu bitince yolda kaldı. İddialara parası olmayan personel, mazot almak için yolculardan para istedi. Yolcular ile personel arasında zaman zaman sert tartışmalar yaşanırken, otobüs saatlerce bekletildi.

Abone ol

İZMİR'den Ankara'ya hareket eden yolcu otobüsü, bir müddet sonra mazotu bitince yolda kaldı. İddialara göre parası olmayan otobüs şoförü, yolculardan mazot parası istedi. Tansiyonun yükseldiği anlar bir başka yolcu tarafından cep telefonuyla çekilerek sosyal medyada paylaşıldı.

Edinilen bilgiye göre ilginç olay, İzmir-Ankara arasında sefer yapan bir yolcu otobüsünde meydana geldi. Biletli yolcularını İzmir Otogarı’ndan alan bir turizm firmasının otobüsü, varış noktası olan Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne (AŞTİ) gidiş için yola çıktı. Otobüsün mazotu, yolda bir müddet sonra bitti.

MAZOT PARASI İSTEDİLER

İddialara göre ise kaptan ve diğer görevlilerin üzerinde mazot alacak para bulunmuyordu. Bu nedenle otobüste sinirler bir anda gerildi. Personelin mazot için yolculardan para isteme tartışmayı daha da alevlendirdi.