BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,79
ALTIN 2.427,93
HABER /  GÜNCEL

Yolcu otobüsü devrildi: Ölü ve yaralılar

Sivas'ın Zara ilçesinde bir yolcu otobüsü, şoförünün direksiyon hakimiyetin kaybetmesi nedeniyle devrildi. Kazada, otobüs şoförü yaşamını yitirirken üç kişi de yaralandı.

Abone ol

Sivas'ın Zara ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Otobüs şoförü Desi Sosa'nın cesedi araçtan güçlükle çıkarılabildi. Bu arada bayram tatili boyunca yurt genelinde meydana gelen kazalarda ölü sayısı 61'e yükselirken 310 kişi de yaralandı.

Desi Sosa yönetimindeki 74 AG 653 plakalı Doğubeyazıt'tan Ankara'ya giden yolcu otobüsü, D-200 karayolu Zara ilçesi Tepeköy köyü Kanlıarmut mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada otobüsün altında sıkışan sürücü Sosa olay yerinde hayatını kaybederken, otobüsteki yolculardan Seyfettin Ataş (55), Atilla Çetin (28) ve Nihat İbik (46) yaralandı.

OTOBÜSTE SIKIŞTI

Zara Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar ilk tedavilerinin ardından Sivas'a sevk edildi. Sürücü Sosa'nın cenazesi ise İmranlı Acil Arama Kurtarma ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılarak, Zara Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

BAYRAMIN ACI BİLANÇOSU: 49 ÖLÜ 331 YARALI

Bu arada bayram tatilinin altıncı gününde yurdun çeşitli yerlerinde meydana gelen trafik kazalarında 9 kişi yaşamını yitirdi, 35 kişi yaralandı. Tatilin başlamasından bu yana kazalarda ölü sayısı 61'e yaralı sayısı ise 310'a yükseldi.