BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.428,84
HABER /  GÜNCEL

Yolcu otobüsü devrildi! 8'i ağır 38 yaralı!

Yolcu otobüsü karayolundaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada 8’i ağır 38 kişi yaralandı.

Abone ol

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesi yakınlarında bir yolcu otobüsünün kara yolundaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkması sonucunda 8’i ağır 38 kişi yaralandı.

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesi yakınlarında bir yolcu otobüsü karayolundaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada 8’i ağır 38 kişi yaralandı.

Saat 18.30 sıralarında Kayseri-Malatya karayolunun 130’uncu kilometresinde Pınarbaşı ilçesi yakınlarında meydana gelen olayda, Elazığ’dan İstanbul’a giden Birol Ünlü yönetimindeki 23 AH 050 plakalı yolcu otobüsü, kara yolundaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

Kaza haberi üzerine Pınarbaşı Devlet Hastanesi ve 112 Acil Servis İstasyonu’ndan çok sayıda ambulans olay yerine gönderildi. 8’i ağır 38 kişinin yaralandığı kaza yerine sağlık ve polis ekipleri güçlükle ulaştı.

8 YARALININ DURUMU CİDDİ

Yaralılar, ambulanslarla Pınarbaşı Devlet Hastanesi ile Kayseri Eğitim ve AraştırmaHastanesi’ne götürüldü. Otobüsün içinde sıkışan bir kişi ise itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu kurtarılarak ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gönderildi.

Yaralılardan 8’inin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle karayolundaki ulaşım bir süre aksadı. Yaralıların hastanelere gönderilmesinin ardından, yolda ulaşım tekrar açıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.