BIST 10.248
DOLAR 32,28
EURO 34,77
ALTIN 2.398,45
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Yoksullara bir tas çorba sıcaklığı

Gölbaşı'nda yardıma muhtaç vatandaşlara ve öğrencilere sıcak yemek hizmeti verecek aşevi törenle açıldı.

Abone ol

Gölbaşı belediyesi tarafından yapılan Mezihet Yılmazer Aşevi hizmete açıldı.

Yardıma muhtaç vatandaşlara ve öğrencilere Sıcak çorba ve yemek hizmeti verecek olan aşevi hizmete açıldı. Aşevi yardıma muhtaç insanlara ve öğrencilere her sabah sıcak çorba ve gün içinde yemek verecek.

Açılışa Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Erdal Özköroğlu,Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı Seyfettin Tuncer, Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak, Belediye Meclis Üyeleri,İl genel meclis üyeleri,siyasi parti başkanları, muhtarlar, Meziyet Yılmazer’in aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Odabaşı Açılış öncesi yaptığı konuşmasında; ‘Daha önce Yapımı tamamlanan aşevimiz inşaat halindeydi ve hizmet veremez bir haldeydi. Bu tesisimizi kısa sürede eksiklerini gidererek hizmet verir hala getirdik. Bu tesisimizde yardıma muhtaç ve yoksul ailelerimize Sıcak yemek vermeyi düşünüyoruz. Ayrı zamanda Sıcak çorba dağıtım aracımızla Üniversite ve Okullarımızda sabahları çorba dağıtmaya başladık. Bu tesisimiz tüm Gölbaşı halkına hayırlı olsun.’ Dedi

Başkan Odabaşı Hüdaverdi Vakfı yöneticisi Galip Galip Kılıçaslan’a teşekkür etti ve çiçek verdi.Aşevinin açılışını hep birlikte dua eşliğinde Gölbaşı halkının hizmetine açıldı.