BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Biz olamıyorsak Bursa şampiyon olsun!

"Biz olamıyorsak Bursa şampiyon olsun" Bu sözler bir kulüp başkanına ait. O başkan ise bakın kim?

Abone ol

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Bursaspor'un Turkcell Süper Lig'de şampiyon olmasını istediğini söyledi.

Trabzonspor Basketbol Takımı'nın, Medical Park Hastaneleri ile sponsorluk anlaşması imzaladığı toplantıda konuşan Başkan Şener, "Trabzon halkı futboldan sonra basketbola da çok çabuk alıştı" dedi.

Şener, "Play-off maçlarını Çorum ve İstanbul'da oynayacağız. İstanbul'daki maçlarda salonların dolacağından eminim. Bizlere destek olan Medical Park Hastaneleri'ne teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"BURSASPOR ŞAMPİYON OLSUN"

Geçtiğimiz hafta Turkcell Süper Lig'de Diyarbakırspor ile Trabzonspor maçında yaşanan olaylarla ilgili olarak Başkan Şener, şunları söyledi:
"Diyarbakır, Türkiye'nin özel bir yeridir. Alınacak kararda biraz daha yumuşak yaklaşılmasını istedim. Keşke o olaylar yaşanmasaydı. O şehri ve halkı kaybetmeyecek bir ceza verilirse Türkiye futboluna faydası olur."

Şener, Bursaspor'un ligde gösterdiği performans ile ilgili olarak da, "Bursaspor'un gidişini tebrik ediyorum. Biz şampiyon olamayacaksak Bursaspor şampiyon olsun." diye konuştu.

Teknik Direktör Şenol Güneş ile iyi bir çıkış sürecine girdiklerini ifade eden Başkan Şener, sözlerini şöyle sürdürdü:

"12 haftadır yenilmiyoruz. Şenol Güneş ile çok önemli yerlere geldik. Şu anda kendi takımımızın aldığı sonuçlara bakıyoruz. Bu hafta Gaziantepspor'u yenmemiz lazım. Daha sonra Galatasaray ardından Gençlerbirliği ile oynayacağız. Bu maçlardan alınacak sonuçlar durumumuzu belirler. Yedek kulübemizde oldukça iyi hoca kadro seçerken zorlanıyor"

Sadri Şener, Turkcell Süper Lig'de maç yöneten hakemler içinde onların insan olduğunu ve hata yapabileceklerini kaydetti. Tecrübeli başkan, "Bizim hakemlerle ilgili sıkıntılarımız var. Ancak orta hakemlerden çok yan hakemlerin hataları bizleri zor durumu düşürdü. Yan hakemlerin çok iyi eğitilmesi gerekiyor" dedi.

Konuşmaların ardından sponsorluk anlaşması imzalandı.