BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,82
ALTIN 2.442,11
HABER /  GÜNCEL

Yoksul çocuklara yardım için bisiklet turu

Bisiklet Turu 6 Temmuz sabahı “Hopa’dan Umuda Sloganıyla” Sarp Sınır Kapısından başlayacak ve 19 Temmuz saat 14.00’de Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda sona erecek.

Abone ol

Bakırköy Belediyesi’nin katkılarıyla Bridge to Turkey(Türkiye’ye Köprü Vakfı) ve Bisikletliler Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği Karadeniz Bisiklet Turu 6-19 Temmuz tarihleri arasında toplamda 1.500 km. pedal çevrilerek yapılacak.

Bisiklet Turu 6 Temmuz sabahı “Hopa’dan Umuda Sloganıyla” Sarp Sınır Kapısından başlayacak ve 19 Temmuz saat 14.00’de Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda sona erecek.

AMERİKA’DAN 5 YARDIMSEVER BİSİKLETLİ DE KATILIYOR

Karadeniz Bisiklet Turuna Amerika Birleşik Devletleri’den de 5 yardımsever bisikletlinin yanı sıra Türkiye’den de Bisikletliler Derneği Başkanı, Eski Milli Sporcu Murat Suyabatmaz katılacak. Ayrıca etap etap, tura bisiklet sporuna gönül veren yardımsever bisikletliler de pedal çevirecek..

TURUN AMACI YOKSUL ÇOCUKLARA BOT VE PALTO

Karadeniz Bisiklet Turu ülkemizin bazı bölgelerinde kışın ayağında bot ve sırtında paltosu olmadığı için okula gidemeyen çocuklarımıza bot ve palto almak amacıyla düzenleniyor.

Bu amaçla başlatılan bağış kampanyası halen devam etmekte olup şu ana kadar daha tur başlamadan 22.000 TL civarında bağış toplanmıştır. Kampanya 1 Eylül tarihine kadar sürecek.Toplanan bağışlar ile okulların açılmasıyla birlikte Erzurum ve Erzincan’ın köylerindeki yoksul çocuklara bot ve mont dağıtılacak.Bu sosyal sorumluluk projesine bağış yapmak isteyenler http://bridgetoturkiye.org/cycle4kids adresinden bağış yapabilir.

TUR BİTİMİNDE BİSİKLETLER ÇOCUKLARA

Tur bitiminde tura katılan bazı bisikletçiler bisikletlerini bisiklet sporunu seven ama bisiklet almaya gücü yetmeyen çocuklarımıza bağışlayacak.

BAŞKAN KERİMOĞLU’DAN DESTEK ÇAĞRISI

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu da yardım amaçlı yapılacak bisiklet turuna katılacak yardımsever bisikletlilere başarılar dilerken herkesi bu anlamlı kampanyaya destek vermeye davet etti.