BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,56
ALTIN 2.382,71
HABER /  DÜNYA

Yoğurt insanı 10 yıl gençleştiriyor

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 3 günlük gezi kapsamında geldiği Afyonkarahisar’da yol üzerinde kendisine ikram edilen yo...

Abone ol

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 3 günlük gezi kapsamında geldiği Afyonkarahisar’da yol üzerinde kendisine ikram edilen yoğurdu yiyerek, yoğurdun faydalarını anlattı.
Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar programı kapsamında bugün ilk olarak İhsaniye ilçesine bağlı Döğer beldesinde gerçekleştirilen toplu açılışı ve temel atma törenlerine katıldı. İhsaniye ilçesinde karşılanan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Döğer ilçesinde hazırlanan tören alanına giderken, S.S Üçler Kayası Tarımsal kalkınma Kooperatifi Günkaya Süt Ürün Paket ve Depo Tesisleri önünde durdurularak, kendisine çalışanlar tarafından üretilen yoğurt ikramı edildi. Yoğurdu alarak yemeye başlayan Bakan Eroğlu, yoğurdun insan sağlığına sayısız faydasının olduğundan bahsetti. Beraberindeki AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün ve Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’na da yoğurt yemelerini tavsiye eden Bakan Eroğlu, “Yoğurt insanı 10 yıl gerçekleştiriyor” dedi.
Bakan Eroğlu, kendisine ikram edilen yoğurdu yedikten sonra konvoy eşliğinde Döğer beldesinde hazırlanan tören alanına geçti.
(İHA)