BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Yine Yılmaz Vural yine olay

Yılmaz Vural huyundan vazgeçmiyor. Geçmişte futbolcu dövdü bugün futbolcusunun üzerine yürüdü.

Abone ol

Maçın ikinci yarısında son derece heyecanlı bir şekilde maçı takip eden Antalyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, zaman zaman dördüncü hakemle tartıştı.

Kapalı tribündeki Altay taraftarının da tepkisini çeken Vural, 66. dakikada oyundan aldığı Onur'un tepkisi ile karşılaştı.

Oyundan alınarak yedek kulübesine gelen Onur ile bir süre tartışan Yılmaz Vural, sinirlerine hakim olamayarak, futbolcusunun üzerine yürüdü. Kulübedeki malzemeci, antrenör ve diğer yedek oyuncuların araya girmesiyle Yılmaz Vural sakinleştirildi. Yılmaz Vural, Onur'un konuşması üzerine tekrar kulübeye dönerek genç oyuncuyu yumrukladı. Araya girenler tarafından ikili ayrıldı.

Maç sonunda basın mensuplarının sorusu üzerine Yılmaz Vural, "Daha yolun başında genç bir oyuncu. Oyundan alındı diye bu şekilde tepki göstermesi doğru değil. Bu takımın patronu benim. Hangi futbolcu bu şekilde hareket ederse ben de bu şekilde davranırım" dedi.

Yılmaz Vural maç hakkındaki değerlendirmesinde ise "İzmir'de çok güzel bir seyirci vardı. Altay seyircinin de desteğini alarak oyunda üstünlüğü sağlamasını bildi. Maçta bizimde pozisyonlarımız vardı. Biz değerlendiremedik, Altay değerlendirdi. Önümüzdeki haftalarda verdiğimiz emaneti geri alacağız" dedi.