BIST 10.935
DOLAR 32,19
EURO 34,97
ALTIN 2.511,23
HABER /  GÜNCEL

Yine taklitleriyle kırdı geçirdi!

Yetenek Sizsiniz'in yetenekli yarışmacısı Sefa Doğanay, yarı finalde yaptığı taklitlerle yine parmak ısırttı!

Abone ol

Yetenek Sizsiniz'in yetenekli yarışmacısı Sefa Doğanay yarı final performansıyla yine parmak ısırttı.

İlk turdaki taklit şovuyla gülmekten kırıp geçiren Sefa Doğanay yarı finalde Metin Akpınar, Sezen Aksu, Burhan Altıntop, Ramiz Dayı, Soner Sarıkabadayı ve Zeki Müren taklitleriyle ayakta alkışlandı. Sefa yoğun istek üzerine performansını Nihat Doğan taklidiyle tamamladı.

Sefa Doğanay performansıyla adını finale yazdıran isim oldu. Sefa Doğanay taklit performansıyla yarışmanın en büyük şampiyonluk favorilerinden biri olarak görünüyor.

HÜLYA AVŞAR'I KAHKAHAYA BOĞDU

Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Ali Taran'ın Türkiye'nin yeteneklerini aradığı "Yetenek Sizsiniz"e Sefa Doğanay'ın taklitleri damga vurdu. Bir önceki programda Yıldız Tilbe, Nihat Doğan, Seda Sayan ve Bülent Ersoy taklitleriyle Hülya Avşar'ı gülmekten kırıp geçiren Sefa Doğanay o kadar çabuk dikkat çekti ki taklit denince akla gelen ilk isim Yavuz Seçkin'in bile takdirini kazandı. Yavuz Seçkin, Twitter'daki hesabında Sefa Doğanay'ı çok beğendiğini ve ekibine dahil edebileceğini söyledi.

YAVUZ SEÇKİN HAREKETE GEÇTİ

Show Haber'in verdiği habere göre taklidin kralı "genç yeteneğe" sahip çıkıyor. Acun Ilıcalı'nın yarışması "Yetenek Sizsiniz"in son bölümünde ortaya çıkan Sefa Doğanay adlı genç taklitleriyle gülmekten kırıp geçirmişti.

Başarılı bir taklit uzmanı olduğu kadar, başarılı bir doğaçlama yeteneğine sahip olan Sefa Doğanay, taklidin bir numarası Yavuz Seçkin'in de dikkatini çekti.

Sefa Doğanay'ın taklit yeteneğini beğendiğini söyleyen Yavuz Seçkin genç yeteneğe sahip çıkmayı düşündüğünü söyledi. Seçkin, "Kendisiyle telefonda görüştük. Bir de yüzyüze görüşüp ekibimize dahil etmek istiyoruz. Sefa'yla elektriğimiz uyuşursa kendisiyle çalışabiliriz. Yarışma sırasında taklit koçluğunu da yapabiliriz" dedi.

İŞTE 6. YARI FİNAL PERFORMANSI

Yetenek Sizsiniz Türkiye 6. Yarı Final Birincisi SEFA Doğanay Müthiş Taklit Yeteneği -VİDEO 06.03.2011