BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Yine Lincoln krizi

Feldkamp, taraftarların, Lincoln'ü istemesine kulak asmadı. Daha sonra çağırılan Lincoln de kriz çıkarttı...

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, taraftarların, beklenen gol gelmeyince Lincoln'ün maça girmesini istemesine kulak asmadı.

Kalli, tribünlerin Lincoln talebine duyarsız kaldı. Taraftarların 60.

LİNCOLN NEDEN KULÜBEDE?

Feldkamp, ''Lincoln, saha zemini nedeniyle mi ilk 11'de oynatılmadı?'' sorusunu, ''Bu havada Lincoln'ü hiç oyuna sokmayabilirdik. Onu oyuna sokmamın nedeni, rakibin ofansif bir oyuncusunun üzerimize gelmesi içindi'' diye yanıtladı. 

Lincoln'ün oyuna girmek istemediğinin belirtilmesi üzerine Karl Heinz Feldkamp, ''Kendisi daha hazır değildi, acele etme diye de işaret ettim. Biraz daha ağırdan alıp, daha sonra girmesini istedim. Sakatlık olabilirdi, bu ağır sahada 10 kişiyle bitirmek istemedim'' ifadesini kullandı.

Feldkamp, Nonda'nın sakatlığı nedeniyle ilk 11'de oynamadığını da dile getirerek, ''İki idmanla bugüne geldik. Ayhan, kaç aydan sonra ilk defa 11'de ve uzun süre de oynadı. Nonda da aynı. Bunlar kolay hazmedilemeyecek şeyler'' dedi. 
dakikada ''Lincoln, Lincoln'' şeklindeki tezahüratları duyulurken, Alman teknik adam 66. dakikada Ayhan'ın yerine Hakan Balta'yı oyuna aldı. Daha sonra 79. dakikada Nonda'yı sahaya süren Feldkamp, kale arkasında bulunan Lincoln'ü 84. dakikada oyuna almak için çağırdı.

Kaleci antrenörü Nezihi Boloğlu'nun çağırdığı Lincoln, eliyle yaptığı
hareketle iki kez gelmeyeceğini bildirdi. Boloğlu'nun ısrarları sonunda
Brezilyalı oyuncu, ''Lincoln'' diye bağıran taraftarları göstererek saha kenarına geldi.

CİM BOM BIRAKTIĞI YERDE

Galatasaray, UEFA Kupası 2. tur (H) Grubu'nda sahasında son oynadığı
Avusturya Wien maçında olduğu gibi, Bayer 04 Leverkusen maçından da golsüz beraberlikle ayrıldı.

Grupta oynanan maçta zayıf rakibiyle yenişemeyen Galatasaray, Bordeaux'un deplasmanda Panionios'u, 2-0 mağlup duruma düştüğü maçta 3-2 yenmesi sonrasında gruptan averajla çıkmayı başarmıştı. Galatasaray, Alman rakibiyle yenişemeyerek rövanş için avantaj sağlayamadı, ancak deplasmanda alacağı gollü bir beraberlikte, galibiyete gerek olmadan tur atlayabilecek.

TRİBÜNLER MAÇ BAŞLADIKTAN SONRA DOLDU

Karşılaşmanın hafta içi oynanması nedeniyle maça yetişemeyen Galatasaray'lı taraftarlar, stadı karşılaşmanın başlamasının ardından doldurdular. Çok sayıda taraftar, maçın başlama düdüğünün ardından stada girerek, bu
önemli karşılaşmayı izledi.

HAKAN ŞÜKÜR ALKIŞLANDI

Maçta canla başla mücadele eden Hakan Şükür, 79. dakikada oyundan alınırken, taraftarlar bu futbolcuyu alkışladı. Feldkamp'ın elini uzatarak tebrik ettiği Hakan Şükür, görgü kurallarına uyup, eldivenlerini çıkartarak Alman hocanın elini sıktı.