BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Lincoln neden kulübede?

"Mutlu olmak için sadece bir gol eksikti" diyen Feldkamp, Lincoln'ü neden ilk 11'e almadığını açıkladı;

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldamp,  maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, ''Bugün mutlu olmak için bir gol eksikti'' derken, rövanş için kötü bir durumda olmadıklarını da ifade etti.
    
Bu kadar baskılı, istekli oynayıp, pozisyona da girip galip gelmeyince, verilen emeğe üzüldüğünü anlatan Alman teknik adam, ''Bugün herkes ileride ve geride, defansif ve ofansif özelliklerini gösterdi. Beklenilenden daha fazlasını ortaya koydu. Bu maç benim için bu kadardı, bundan sonra Konyaspor maçını düşüneceğiz. Eğer boks yapsaydık, bugün net olarak galip gelmiştik. Eğer tur atlarsak, Bayer 04 Leverkusen'den daha iyi takım olduğumuzu söyleyebilirim'' diye konuştu.
    
''LINCOLN'Ü HİÇ OYUNA SOKMAYABİLİRDİM''
     
Feldkamp, ''Lincoln, saha zemini nedeniyle mi ilk 11'de oynatılmadı?'' sorusunu, ''Bu havada Lincoln'ü hiç oyuna sokmayabilirdik. Onu oyuna sokmamın nedeni, rakibin ofansif bir oyuncusunun üzerimize gelmesi içindi'' diye yanıtladı. 

Lincoln'ün oyuna girmek istemediğinin belirtilmesi üzerine Karl Heinz Feldkamp, ''Kendisi daha hazır değildi, acele etme diye de işaret ettim. Biraz daha ağırdan alıp, daha sonra girmesini istedim. Sakatlık olabilirdi, bu ağır sahada 10 kişiyle bitirmek istemedim'' ifadesini kullandı.

Feldkamp, Nonda'nın sakatlığı nedeniyle ilk 11'de oynamadığını da dile getirerek, ''İki idmanla bugüne geldik. Ayhan, kaç aydan sonra ilk defa 11'de ve uzun süre de oynadı. Nonda da aynı. Bunlar kolay hazmedilemeyecek şeyler'' dedi.

Galatasaray, Konyaspor ile hafta sonunda yapacağı lig maçının hazırlıklarına, yarın sabah basına kapalı yapacağı idmanla başlayacak.
    
SKIBBE: ''KALECİMİZ BİZİ KURTARDI''
     
Bayer 04 Leverkusen Teknik Direktörü Michael Skibbe, kalecileri Rene
Adler'in, Galatasaray karşısında kendilerini kurtaran isim olduğunu söyledi.
    
Bu sonuçtan memnun olduklarını belirten Skibbe, ''Fazlasını zaten istemiyordum. Galatasaray'ın yapmış olduğu baskıdan kendimizi zor da olsa kurtardık. Gerçekten önemli gol şanslarını maalesef kalemizde yaşadık. Defans oyuncularımız iyi adapte olup, iyi performans gösterdiler. Kalecimiz de bizi yenilgiden kurtardı'' diye konuştu.

Galatasaray karşısında turu geçmek için kendilerini biraz daha zorlamaları gerekeceğini, ancak sarı-kırmızılı ekibi kupa dışında bırakacaklarına da inandığını kaydeden Skibbe, bu oyundan sonra tur şanslarının yine değişmediğini ve yüzde 50'şer olduğunu dile getirdi.