BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Yine çocukları maşa ettiler

Terör örgütü hain planlarına yine çocukları alet etti... 6 yaşlarında çocukların polise saldırısında arada mahalleliler kaldı

Abone ol

Mersin'de terör örgütü yandaşlarının çocukları maşa olarak kullandığı korsan gösterilerden bıkan mahalleli çocukları taşlayarak uzaklaştırdı.

Bölücü terör örgütü yandaşları tarafından kullanılan çocuklar Mersin'de yine korsan gösteri yaptı. Korsan gösteri yapan çocukların başka mahallelerden geldiğini belirten vatandaşlar, atılan taşlardan da polislerin kullanmak zorunda kaldığı gazlardan da rahatsızlık duyduklarını belirterek isyan ettiler. Mahalleli, polisin çocukları uzaklaştırmak için kullandığı gazın da evlerine isabet ettiğini söyledi.

6 YAŞINDA OLAN DA VAR!

Siteler Polis Merkezi'nin bulunduğu Şevket Sümer Mahallesi'nin ara sokaklarında toplanan yaşları 6 ile 14 arasında değişen çocuklar polis merkezine doğru taş attı. Olay yerine sevk edilen Çevik Kuvvet ekipleri çocukları gaz bombası atarak uzaklaştırmaya çalıştı. Bazı çocukları ise atılan gaz bombasını ellerine alarak polislere doğru tekrar attı. Çocuklar tarafından atılan taşlardan bazıları ise yoldan geçen vatandaşlara isabet etti. Evlerinin ve hayvanlarının atılan gazlardan etkilendiğini belirten vatandaşlar polislere gelerek derdini anlatmaya çalıştı.
Polislere sorunlarını anlatmaya çalıştığı sırada üzerine taş gelen iki kişi ise adeta çılgına döndü. Yerden aldığı taşla korsan gösteri yapan çocukları taşlayan bir kişi, uzun süre çocukların peşinden koştu. Çocuklar ise ara sokaklara kaçarak izini kaybettirdi.