BIST 10.046
DOLAR 32,46
EURO 34,83
ALTIN 2.424,69
HABER /  GÜNCEL

Okyanustan 3 ceset daha çıktı

Okyanusa çakılan uçağın ardından 2 erkek cesedi ve bir uçak biletinin bulunduğu bavuldan sonra 3 cesede daha ulaşıldı

Abone ol

Brezilya araştırma ekibi, Atlas Okyanusu'nda Fransız Havayolları Air France'a ait Airbus tipi yolcu uçağın düştüğü yer yakınlarında 2 ceset ve enkaz parçaları bulmuştu. Son olarak okyanusun derinliklerinden 3 ceset daha çıktı...

Brezilya Hava Kuvvetleri sözcüsü Albay Jorge Amaral, gazetecilere yaptığı açıklamada, uçak kazasının ardından bugün sabah erken saatlerde 2 erkek cesedinin bulunduğunu kaydetti. Amaral, içinde uçuş biletinin yer aldığı bir bavulun da bulunduğunu söyledi.

3 CESET DAHA BULUNDU

Atlas Okyanusu'nda 1 Haziranda kaybolan Fransız Hava Yollarına (Air France) ait Airbus tipi yolcu uçağının düştüğü yer yakınlarında 3 ceset daha bulunduğu bildirildi. Brezilyalı askeri sözcü, yaptığı açıklamada, Brezilya ordusuna bağlı ekiplerin denizde 3 ceset daha bulduğunu söyledi. Bylece vulunan ceset sayısı 5 oldu.
Ekipler, dün uçağın düştüğü yer yakınlarında 2 ceset ve enkaz parçaları bulmuştu. Airbus tipi yolcu uçağı, 1 Haziranda Rio de Janeiro-Paris seferini yaparken Atlas Okyanusu üzerinde 228 yolcusuyla kaybolmuştu.