BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Yine bar yine silahlı çatışma

Son günlerde barlardan silah sesi eksik olmuyor. Şişli'de bir bar önünde bıçaklı silahlı kavga çıktı.

Abone ol

Şişli'de, bir bar girişinde güvenlik görevlisini bıçakla yaralayan Iraklı gruba müdahale eden polis memuru, 2 kişiyi dizlerinden silahla yaraladı.

Türkiye'ye turist olarak geldikleri ve Iraklı oldukları bildirilen 7 kişi, Halaskargazi Caddesi üzerindeki bir bardan çıkıp başka bir bara gitti. Yanlarında ''dam'' olmadığı gerekçesiyle içeri alınmayan 7 kişi ile barın güvenlik görevlileri arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucu güvenlik görevlilerinden Gökhan Karabulut bıçakla yaralandı. Bu sırada, polis memuru olduğu öğrenilen Cevat K. sona erdirmek amacıyla kavgaya müdahale etti.

Kavganın sona ermemesi ve Iraklılar'dan bazılarının kendisine küfür etmesi üzerine Cevat K. beylik silahıyla Muhsin Kasapoli ve İhseen Kerim Sadıq'ı bacaklarına ateş ederek etkisiz hale getirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri de her iki grubu ayırarak kavgaya son verdi.

Dizlerinden yaralanan Kasapoli ve Karabulut Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma, Sadıq ise Taksim Eğitim ve Araştırma hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. İzinli olduğu sırada olayı görerek müdahale eden polis memuru Cevat K. ise Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü.

Olaya karışan bazı kişilerin gözaltına alındığı, kavga sırasında bıçak kullanan kişinin belirlenmesine çalışıldığı bildirildi.