BIST 10.740
DOLAR 32,22
EURO 35,02
ALTIN 2.503,35
HABER /  MEDYA

Yılmaz Özdil bunları da yazdı

Bodrum'da Bengi Yıldız'ı denize girerken görüntüleyen Takvim gazetesine çatan Yılmaz Özdil, kendi yazılarına ne diyecek?

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Yılmaz Özdil pek bir demokrat şu sıralar. Dünkü yazısında BDP Batman Milletvekili Bengi Yıldız'a yönelen eleştiri oklarına kendini siper etti. Yıldız'ın hedef gösterildiğini savunan yazar, gazeteyi "Ne işin var Bodrum'da" tarzında haber yapmakla suçladı.

Buraya kadar kabul. Yıldız'ın kaçamağını linç kampanyasına dönüştürmeye karşı çıkması insani bir durum. Peki ya kendisi geçmişte nasıl bir tutum içindeydi? Arşivleri tarandığında, BDP'liler hakkında pek de "iyi şeyler" yazmadığı ortada. Bodrum'da keyif çatan Yıldız'ı savunurken, İzmir ve yörelerini mesken tutan BDP'lilerin isimlerini tek tek saymaktan kendini alamıyor.

DÜN NE YAZMIŞTI?

ozdl4.jpg

İSTER MİSİN BİR ÖZERKLİK DE ÇEŞME İÇİN PATLATSINLAR

Şimdi filmi geriye sarıyoruz. Önce 7 Ağustos 2011 tarihli yazısı. Tatil beldesi Çeşme'yi tanıtıyor. Yazının finalinden bir bölüm:

ozdl1.jpg

YUMRUK NİYE FAŞİZM?

14 Nisan 2010 tarihli yazı. Samsun'da Ahmet Türk'ün yumruklu saldırıyı kaleme aldığı yazısında, kötüyü kötüyle örnek vererek açıklıyor:

ozdl2.jpg

AHMET TÜRK İZMİR'İN KAYMAK TABAKASINDANDIR

Daha geriye gidersek karşımıza 25 Kasım 2009 tarihli yazısı çıkıyor. İzmir'de DTP konvoyuna yönelik saldırı sonrası Ahmet Türk'ün "Sivil faşistler İzmir'de saldırdı" sözüne cevap veriyor. Özdil, "Doğma büyüme İzmirliler bile, İzmir'in nimetlerinden Ahmet Türk kadar faydalanmamıştır" dedikten sonra ekliyor:

ozdl3.20110826120858.jpg