BIST 10.471
DOLAR 32,80
EURO 35,19
ALTIN 2.450,39
HABER /  POLİTİKA

Yılmaz kendisi için istemiyor!

Mesut Yılmaz memleketi Rize'de vatandaşlarla sohbet etti ve Demirel gibi konuştu.

Abone ol

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, ''Bizim yaptığımız hizmetlerin, başlattığımız hizmetlerin kurdelesini kesmekten başka hiçbir şey yapmadılar'' dedi. Yılmaz, Rize merkeze bağlı Çaykent ve Muradiye beldeleri, Çayeli ilçesine bağlı Madenli beldesi ile Pazar ve Ardeşen ilçelerinde vatandaşlarla sohbet etti.

Ardeşen ilçesinde otobüs üzerinden vatandaşlara hitap eden Yılmaz, son seçimlerde AK Parti'ye oy veren hiç kimseye kırgın olmadığını belirtti. Yılmaz, 3.5 senedir Türkiye'de muhalefetin olmadığını öne sürerek, şöyle konuştu: ''Ne zaman seçim olacağı belli değil. Belki 3, belki 6 ay, ama en geç bir sene sonra. Bütün güç ellerindeydi. Lütfen bu kadar güçlü bir süre zarfında yaptıkları hizmetlerle bizim yaptığımız hizmetleri karşılaştırsınlar.
Eğer hizmetlerden ve memleketin gidişinden memnunlarsa gitsinler tekrar AK Parti'ye oy versinler. Ama yok memnun değillerse geri gelsinler.''

Yılmaz, 3.5 sene siyaset yapmadığını, ilk defa dün konuştuğunu belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Ama Türkiye'yi, Rize'yi hep takip ettim. Bizim yaptığımız hizmetlerin, başlattığımız hizmetlerin kurdelesini kesmekten başka hiçbir şey yapmadılar. Yani kurdele kesmesini biliyorlar, temel atmasını bilmiyorlar.

En büyük projem sahil yolu, inşallah tamamlamak gene bana nasip olacak. Bugünkü başbakan bir dahaki seçimde Rize'den aday olsun. Karşısında da ben aday olayım. Bizim dönemle son dört yılı karşılaştıralım. Ondan hesap soralım.'' Artık işlerin değiştiğini ifade eden Yılmaz, ''Dünden itibaren artık karşılarında muhalefet var. Süleyman bey ne diyordu? (Kendim için bir şey istiyorsam namerdim) dedi, ama hem başbakan hem de cumhurbaşkanı oldu. Ben de diyorum kendim için bir şey istemiyorum. Sizin avukatlığınızı yapmaya devam etmek istiyorum'' diye konuştu.