BIST 10.471
DOLAR 32,70
EURO 35,04
ALTIN 2.447,79
HABER /  GÜNCEL

Bayrampaşaya dev bayrak

Bayrampaşa'da “Kadife Kavşağı Orta Refüj Düzenleme” çalışmaları sona erdi.

Abone ol

Haber Merkezleri, İstihbarat Servisleri, Belediye Muhabirlerinin dikkatine…


Bayrampaşa"yı artık dev “Türk Bayrağı” süsleyecek…

“Kadife Kavşağı” refüj düzenlenme çalışmaları kapsamında yapımı tamamlanan 24 metre yüksekliğinde bayrak direği statik hesapları yapılarak, rüzgar hızı ve 8 şiddetindeki depreme dayanıklı galvanizden imal edildi. Özel olarak imal edilen direğe 4x 6 metre ebadındaki Türk bayrağı, 24 saat dalgalanacak.




Bayrampaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Kadife Kavşağı Orta Refüj Düzenleme” çalışmaları sona erdi. Vatan Caddesi, E-5 ve E-6 otoyol koridoruna açılan “Kadife Kavşağı Orta Refüj Düzenleme” çalışmaları 500 metrekare alanı kapsıyor.

Bu çalışmalar kapsamında ilçemizi sembolize eden 4 ayrı enginar temalı su fıskiyesi de yer alırken, 24 metre yüksekliğinde dev bayrak direği dikildi. Tüm bu alan ise yeşillendirilerek peyzaj çalışması yapıldı.

2006 yılı birim fiyatlarına göre “Kadife Kavşağı Orta Refüj” düzenleme çalışmaları 130 bin liraya mal oldu.

DEV TÜRK BAYRAĞI

Kadife Kavşağında yapımı tamamlanan 24 metre yüksekliğinde dev bayrak direğine 4x6 metre genişliğinde Türk bayrağı göndere törenle çekildi.

24 metre yüksekliğinde bayrak direği statik hesapları yapılarak, rüzgar hızı ve 8 şiddetindeki depreme dayanıklı galvanizden imal edildi. Özel olarak imal edilen direğe, 6 metreye 4 metre ebadındaki Türk bayrağı göndere çekildi.