BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Yılmaz, Fatih Altaylıya isim taktı

Sabah'la Hürriyet'in kavgası giderek farklı zemine kayıyor. Taraflar hakarete başladı.

Abone ol

Tiraj veya başka bir bahane.. Mehmet Y. Yılmaz'ın başlattığı, Fatih Altaylı'nın da ısrarla devam ettirdiği polemik, tarafların birbirlerine hakaret etmesine vardı.

Altaylı, Genel Yayın Yönetmeni olarak Hürriyet yazarı Mehmet Y. Yılmaz'ı muhatap almadıkça sert tepkiyle karşılaşıyor. Yılmaz, bugün Ertuğrul Özkök'e sorulan soruların cevabını verdi Altaylı'ya. Ama isim vermeden:



Fatih Altaylı'nın okuma eylemi ile başının hoş olmadığını vurgulayan Yılmaz, Hürriyet'le Sabah'ın tirajını ele aldı ve rakamları konuşturdu:

-Ancak, adı lazım değil, Sabah’taki yöneticinin, gazete tirajlarını bile doğru yazmıyor olması da okuyucu açısından önemli. Bu durum, o gazetenin ve o kişinin güvenilirliği ile ilgili önemli bir bilgi. Okuyucular bunu bilsinler ki kararlarını da ona göre versinler istiyorum.Bu kişi Ergun Babahan’dan görevi devraldığında Sabah ile Hürriyet arasındaki hafta içi satış farkı 65 bin civarındaydı. Şimdi bu fark kendi dağıtım şirketlerinin verdiği son rakamlara göre 95-100 bin arasında. Hafta sonu farkı da 200 binler civarında.