BIST 10.059
DOLAR 32,38
EURO 34,69
ALTIN 2.405,26
HABER /  EKONOMİ

Yılın markası belli oldu

Fakir Hausgerate Yılın Markası seçilerek farkını bir kez daha ortaya koydu

Abone ol

Satış Sonrası Hizmetler konusunu kapsamlı olarak ele alan ilk sivil toplum kuruluşu olan Satış Sonrası Hizmetler Derneği (SHD), 2011 yılında yaptığı araştırmalar ve çalışmalar sonucunda yılın en başarılı markası ödülüne Fakir Elektrikli Ev Aletleri’ni layık gördü.

79 yıldır kalite ve teknolojiyi misyon edinen Fakir Hausgerate; son 2 yıldır açtığı Fakir Plus Servisler sayesinde müşteri memnuniyetinde de sektörde fark yaratmayı başardı. Türkiye geneline yayılmış Fakir Plus Servis’ler sadece Fakir ürünlerine servis vererek daha hızlı ve kaliteli çözümler sunabiliyor.

Fakir Hausgerate Yönetim Kurulu Başkanı Ali Zeki Saruhan yılın en başarılı markası ödülünü Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Davut Kavranoğlu’nun elinden aldı. Kavranoğlu ödülü verirken; markayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Törende konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ali Zeki Saruhan, Alman üretim kalitesi ve fonksiyonelliğini, Türklerin girişimci ruhuyla birleştirerek Fakir’i bugün olduğu noktaya getirdiklerini söyledi. Sn. Saruhan sözlerine şöyle devam etti; “SHD’nin bizi bu ödüle layık görmesi,bizi son derece gururlandırdı. Tüketicilerin güvenini kazanmak, öncü ve yenilikçi bir marka olmak, müşteri memnuniyeti sağlamak için büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Bu çalışmaların sonucu olarak aldığımız ödüller doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Bu ödül bizi şımartmayacak, aksine daha da çok çalışmamız için motive edecektir. Bizi ‘Yılın Markası’ ödülüne layık gördüğü için SHD derneğine ve bu ödülde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim.”