BIST 10.054
DOLAR 32,38
EURO 34,70
ALTIN 2.401,02
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Parti Arena'dan sonra şimdi de...

AK Parti 50 bin kişinin katılacağı yeni bir gövde gösterisine hazırlanıyor

Abone ol

AK Parti, Anadolu'daki en büyük kongresini Şanlıurfa'da, Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 30 bin kişi kapasiteli GAP Arena Stadyumu'nda yapmaya hazırlanıyor.

Kongreyle ilgili çalışmalarına haftalar önce başlayan parti teşkilatı, Başbakan Erdoğan'ın Şanlıurfa'ya geleceğini kent merkezini dolaşan duyuru araçları, yerel gazete ilanları ve reklam panoları aracılığıyla ilan etti.

Kongrenin yapılacağı, Türkiye'nin en büyük stadyumlarından biri olan GAP Arenada Stadyumu da pazar gününe hazırlanıyor.

Başbakan Erdoğan'ın devasa posterleri ve parti flamalarının asıldığı stat, balon ve bayraklarla süsleniyor.

BU KEZ BAYRAK VE ŞAPKA DAĞITILACAK

Hazırlıkları inceleyen Ak Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, kongre hazırlıklarının en ince detayına kadar düşünüldüğünü söyledi.

Kongreye katılmak isteyen vatandaşları ilçelerden ve mahallelerden otobüslerle stada ulaştıracaklarını dile getiren Eğilmez, ayrıca binlerce bayrak ve şapka dağıtılacağını belirtti.

Son yılların en görkemli mitinglerinden birinin İstanbul'da Türk Telekom Arena Stadı'nda yapıldığını hatırlatan Eğilmez, şunları kaydetti:

“GAP Arena Stadyumu'nda gerçekleştireceğimiz il kongremize 50 bin kişinin gelmesini bekliyoruz. GAP Arena'da yapacağımız kongre Anadolu'da bugüne kadar yapılan en büyük kongre olacaktır. Bu bizim için çok önemli. Bu durum aynı zamanda Sayın Başbakanımızın Şanlıurfa'ya verdiği önemi de gösteriyor.”