BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Yılın düğününde eski sevgili krizi...

Ünlü oyuncu Merve Boğulur ve şarkıcı Murat Dalkılıç yarın dünyaevine girecek. Düğüne Murat Boz ve Burak Özçivit katılmama kararı aldı.

Abone ol

Merve Boğulur-Murat Dalkılıç çifti yarın evleniyor. Gelinin kankaları Eliz Sakuçoğlu ve Ceylan Çapa'yla aşk yaşayan Murat Boz ile Burak Özçivit düğüne katılmama kararı aldı.

Burak Özçivit'in, Dalkılıç-Boluğur çiftine, "Düğüne Fahriye'yle veya yalnız gelmem doğru olmaz. Düğünün önüne geçmek istemeyiz" dediği öğrenildi.

yilin-dugununde-eski-es-krizi.jpeg

DÜĞÜNE GİTMEYECEKLER

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur, yarın Adile Sultan Sarayı'nda evlenecek. Çift, düğüne tüm arkadaşlarını çağırdı. Ancak ikilinin yakın dostları şarkıcı Murat Boz ve oyuncu Burak Özçivit, düğüne gelemeyeceklerini nazik bir dille çifte iletti.

ESKİ AŞKLAR GELİNİN ARKADAŞI

Özçivit ve Boz'un çok istemelerine rağmen düğüne gidememe sebebi, ayrıldıkları sevgililerinin gelin Boluğur'un en yakın arkadaşları olması. Bilindiği üzere Murat Boz, Eliz Sakuçoğlu ile Burak Özçivit de Ceylan Çapa'yla aşk yaşamıştı.Merve Boluğur, Eliz Sakuçoğlu, Ceylan Çapa, Murat Dalkılıç, Murat Boz ve Burak Özçivit'in birlikte görüldüğü bu fotoğraf artık mazide kaldı.