BIST 10.541
DOLAR 32,28
EURO 35,03
ALTIN 2.474,24
HABER /  SPOR

Yıldızlara dön çağrısı

Fenerbahçe 100. yılını kutlayacağı 2006-2007 sezonunun hazırlıklarına yıldızlarından yoksun

Abone ol

Fenerbahçe 100. yılını kutlayacağı 2006-2007 sezonunun hazırlıklarına hem antrenöründen, hem de yıldız oyuncularından yoksun olarak başlayacak.
Takım, yeni teknik direktör gelinceye kadar, altyapıda görev yapan teknik direktör İrfan Saraloğlu'na emanet edilecek. Şampiyonluk nedeniyle moralsiz biçimde tatile giden Anelka, Alex ve Luciano'nun da yarınki işbaşında yer almayacakları ifade edildi.

Sarı-lacivertlilerin diğer yabancısı Aurelio'nun ise Türkiye'ye dönerek antrenmanlara katılma kararı aldığı belirtildi. Türkiye'ye dün gelen futbolcunun, Türk vatandaşlığı için başvuracağı öğrenildi.  Nobre'nin takımdan ayrılmasıyla sarsılan Alex'in dönüş için birkaç gün daha izin istediği, Anelka'nın ise ne zaman Türkiye'ye geleceğinin bilinmediği ortaya çıktı. İdari Menajer Volkan Ballı'nın iletişimde olduğu iki oyuncunun, "Yol izni" adı altında bir süre idare edilmesine karar verildi. Karamsarlığa kapılan Alex ve satışını isteyen Anelka'nın tavrı merakla beklenirken, yönetim iki oyuncuya sorun çıkarmadan Türkiye'ye dönmeleri konusunda talimat verdi.