BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Böyle alçaklık görülmedi

İlköğretim öğrencisi S.'ye üç kişi tecavüz etti. Küçük kız hamile kaldı.Dehşet işte bundan sonra başladı.

Abone ol

İlköğretim öğrencisi S.'ye üç kişi tecavüz etti. Küçük kız hamile kaldı. Tecavüzcüler bebek düşsün diye onu her gün dövdü. 6 aydır yaşadığı dehşeti dayak yüzünden ölümün eşiğine gelince anlattı

İstanbul Büyükçekmece'de oturan 13 yaşındaki S.K., geçen hafta başının çok ağrıdığını söyledikten sonra baygınlık geçirdi. Annesi tarafından hemen hastaneye götürülen küçük kızın ilk muayenesinde 6 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Kafası ve bedenindeki morluklar da incelenirken beyin kanaması geçirdiği belirlenen S. hemen ameliyata alındı. Küçük kız ameliyathaneye götürülürken annesine aylardır onu yiyip bitiren sırrını fısıldadı; "Bir hafta sonu siz yokken eve zorla giren Erol, Recep ve Adem bana tecavüz etti. Hamile kalınca da dövdüler" dedi. Saatler süren beyin ameliyatı sonrası küçük kız yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Arkadaşlarına anlatmış ama...
Olayın bildirilmesinin ardından hastaneye gelen polis ekipleri doktorlardan aldıkları "ilköğretim okulu öğrencisi S.K.'nın 6 aylık hamile olduğu ve yüksekten düşme veya vurmaya bağlı olarak kafa kısmıyla vücudunda morluklar bulunduğu" bilgisini not ederek soruşturmayı başlattı. Anne ile babanın ifadesini alan polis, daha sonra okuluna giderek, S.'nin öğretmenleri ve arkadaşlarıyla görüştü. S.'nin uzun zamandır korku içinde yaşadığını anlatan bir arkadaşı, "Birilerinin kendisini tehdit ettiğini söylüyordu. Bu kişiler tarafından takip edildiğini, dövüldüğünü anlatmıştı. Ama ne istediklerini açıklamamıştı" dedi.

Polis zanlıları arıyor
Polis, şimdi yoğun bakım ünitesinde cihazlara bağlı olarak yaşam mücadelesi veren küçük kızın adlarını verdiği üç kişiyi bulmak üzere araştırma yapıyor. Öncelikle ailenin ve küçük kızın temasta olduğu kişileri belirledi. Bebeğin doğumunun ardından da DNA testi yapılacağı bildirildi.


Kaynak: www.vatanim.com.tr