BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Yıldızlar Şahidim final yapıyor! Reytinglerde çakılınca...

Star Tv'nin yeni dizisi Yıldızlar Şahidim bitiyor mu? Reytinglerde ilk 20'ye dahi giremeyen Yıldızlar Şahidim dizisinin final yapacağı yönünde söylentiler dolaşmaya başladı. Peki gerçekten Star Tv Yıldızlar Şahidim dizisinin fişini çekti mi?

Abone ol

Star Tv'nin 2 hafta önce başlayan dizisi Yıldızlar Şahidim final mi yapacak? Star Tv, Kiralık Aşk'ın erken finali sonrası yerini alan Yıldızlar Şahidim'den de umduğunu bulamadı. Reytinglerde istediği sonucu elde edemeyen Star Tv, kulisleri çalkalayan 'Yıldızlar Şahidim final yapıyor' söylentileri ile ilgili ne söyledi?

Kiralık Aşk dizisi için verilen erken final kararının ardından gözler Yıldızlar Şahidim'e çevrilmişti. Star Tv'nin büyük umutlar bağladığı Yıldızlar Şahidim dizisi reytinglerde kötü sonuçlar alınca kulislerde dizi ile ilgili söylentiler dolaşmaya başladı.

YILDIZLAR ŞAHİDİM BİTİYOR MU?

Reyting sıralamasında ilk 20'ye dahi giremeyen Yıldızlar Şahidim Star Tv'ye büyük hüsran yarattı. Sonuçların görülmesi üzerineyse kulis dedikoduları kaçınılmaz oldu. Yapım şirketinin diziyi bitireceği yönündeki çıkan söylentiler, diziyi takip edenleri üzse de ne kanaldan ne de yapım şirketinden konu ile ilgili bir açıklama gelmedi.

Bakalım Yıldızlar Şahidim dizisi önümüzdeki günlerde reytinglere kurban mı gidecek yoksa listesindeki yerini yukarıya taşımayı başarabilecek mi?

YILDIZLAR ŞAHİDİM 3. BÖLÜM FRAGMANI

Yıldızlar Şahidim dizisi ile ilgili çıkan söylentiler bir kenara dursun, yeni bölüm fragmanı dizi severlerin ilgisini çekmeyi başardı. İşte 10 Şubat 2017 Cuma günü ekrana gelecek dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar: