BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Yıldızlar, Ege'de buluşacak

Ege Bölgesi'ne yıldız yağacak. Beşiktaş Kültür Merkezi'nin (BKM) düzenlediği konserler kapsamında müziğin ünlü isimleri, Ege halkıyla buluşacak.

Abone ol

Beşiktaş Kültür Merkezi'nin (BKM) organizasyonu kapsamında, Sezen Aksu ve Zülfü Livaneli, Ege Bölgesi'nde konser verecek. Yılmaz Erdoğan'ın 2 kişilik oyunu "Haybeden Gerçeküstü Aşk" sergilenecek.

Sezen Aksu'nun orkestrası, yepyeni şovları ve klasikleşmiş şarkılarıyla hayranlarıyla 13-14 Ağustos'ta Bodrum Antik Tiyatro'da, 17 Ağustos'ta Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda, 18 Ağustos'ta Altınoluk Amfitiyatro'da, 28 Ağustos'ta Marmaris Amfitiyatro'da ve 29 Ağustos'ta Denizli Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verecek.

Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı 2 kişilik "Haybeden Gerçeküstü Aşk" adlı oyun da kadınlar ve erkekler arasındaki ezeli ilişkiyi mizahi yönüyle ele alıyor.

Oyun, 19 Ağustos'ta Altınoluk Amfitiyatro'da, 20 Ağustos'ta Bodrum Amfitiyatro'da, 22 Ağustos'ta ise Denizli Açıkhava Tiyatrosu'nda sahnelenecek.

Etkinlikler kapsamında Zülfü Livaneli de "Hayata Dair" adlı albümüyle sanatseverlerin karşısına çıkacak. Sanatçı, 11 Ağustos'ta Altınoluk Amfitiyatro'da, 12 Ağustos'ta Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda, 29 Ağustos'ta da Bodrum Antik Tiyatro'da hayranlarıyla buluşacak.

Kaynak: www.trt.net.tr