BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.435,24
HABER /  SPOR

Yıldırımdan tepki üstüne tepki

Aziz Yıldırım Köln maçına tepki yağdırdı. Fedrasyon'a verdi veriştirdi.

Abone ol Almanya’daki organizasyonun Şampiyonlar Ligi’ni hedefleyen iki ekibi de olumsuz etkileyeceğini belirten Fenerbahçe Başkanı, "Bu maçın zorlu Avrupa maçları öncesi oynanması çok yanlış. Sakatlıklar olsa ne olacak?" dedi.

ÜM Türkiye bugün Almanya’da oynanacak Süper Kupa finaline kilitlenirken, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, final müsabakasının takvimini ve maçın oynanacağı yeri eleştirdi. Yaklaşan Şampiyonlar Ligi yolculuğunda gurbetteki tarihi buluşmanın iki takıma da Avrupa sınavı öncesi olumsuz yansıyacağını ima eden Aziz Yıldırım, "Bu maçın yeri de zamanı da yanlış" yorumunu yaptı.

Vergi alıyor

Sarı lacivertli futbolcuların Köln’de yaptığı son idmanı izleyen ve gazetecilerle bir süre sohbet eden Fenerbahçe Başkanı, derbiyle ilgili şöyle konuştu: "Yanlış zaman ve yer. Süper Kupa maçının zamanı da yeri de çok yanlış. Bu maçın zorlu Avrupa Şampiyonlar Ligi maçları öncesi oynanması çok yanlış. Sakatlıklar olsa ne olacak?

Gençlerle çıkılsa o zaman da isyan oluyor. Federasyon, yabancı futbolcunun kadroda bulunmasından dolayı yüzde 25 vergi alacakmış. Bu çok yanlış bir karar. Bütün kulüpler buna itiraz etmeli. Beşiktaş’ın rakibi çok iyi bir takım ama unutulmamalı onlarda bile 10 tane yabancı futbolcu bulunuyor. Benim tepkilerimin ne kadar doğru olduğu ortada."