BIST 10.050
DOLAR 32,25
EURO 34,84
ALTIN 2.432,27
HABER /  SPOR

Yıldırımdan sert mesajlar

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan sert sözlerle dolu yeni yıl mesajı!

Abone ol

Fenerbahçe Kulubü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi'nin 59. sayısında "Büyümemizi engellemeye kimse cüret edemeyecektir" dedi.

Kulubün resmi dergisinde yayınlanan yazısında Başkan Yıldırım, "2007 yılı içersinde gerek tüm şubelerimizin elde ettiği başarılar, gerek yapılan tüm etkinliklerle, "hep birlikte" kulübümüzün şanlı yüzyılının tamamlayıcıları olma şerefine ulaştık. Her gün ayrı bir hevesle kucakladığımız 100. yıl coşkumuz, bir diğer 100. yılımıza adım atarken aynı heyecan ve tecrübeyle devam edecektir.Fenerbahçe Spor Kulübü, geçmişinden aldığı güç ve şerefle tüm fertlerini kendi geleceğinin sadık bekçileri yapmıştır. Hepimizin gönlüne kazınmış Fenerbahçe sevdası, nice yüzyıllar boyunca yine siz Fenerbahçe taraftarlarının eşsiz desteğiyle sürecek; sarı - lacivert renklerimiz, bizlerin sesi, kuvveti, prestiji ve ailesi olmaya ilelebet devam edecektir." dedi.

Başkan Aziz Yıldırım, 2008 yılı içinde şöyle konuştu:

"Önümüzdeki yıl, her yıl olduğu gibi, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetimi tarafından gerçekleştirilecek yeni projelerin karşısında, sadece itiraz etmiş olmak için haksız sebeplerle duran kişiler, Türk sporunu daha da gelişmeye sürükleyecek her yeni bir atağımızda, bizi geri çekmeye çalışanlar olacaktır. Yine aslı astarı olmayan içeriklerle dolu, gerçek dışı haberler olacaktır. Ama bütün bunların yanında; Fenerbahçe sevgisinin sınır tanımazlığını öğrenecek yeni çocuklarımız, Fenerbahçe'nin geçmişinden aldığı şerefle ilerici, bilimsel ve akıllı yatırımların peşinde olduğunu bilen ve bizleri her daim savunan yeni taraftarlarımız da olacaktır. Bu nedenle Fenerbahçe Spor Kulübü arması her zaman göğsümüzde taşıdığımız bir şeref madalyası olacaktır. Büyümemizi engellemeye kimse cüret edemeyecektir.

Profesyonel futbol takımımız, Turkcell Süper Lig'de ilk devreyi Sivasspor'la aynı puanı kazanarak kapattı. Şampiyonlar Ligi'nde aldığı sonuçlar bir üst turdaki yeni rakibi ve yeni yılda göstereceği mücadele şimdiden hepimizi heyecanlandırmaya başladı bile. Tarihinde ilk kez bir üst tura çıkmayı başarabilmek, bunu da rekor bir puanla yapabilmeyi 100. yılımızda gerçekleştirdikleri için teknik kadro ve oyuncularımızı yürekten kutluyorum.

100. yılımızda müzemizi kupalarla şenlendiren futbol, basketbol, voleybol, kürek, boks, yelken, atletizm, yüzme ve masa tenisi şubelerimizin sporcularını, teknik heyetlerini, şube kaptanları ile bu başarıları elde etmede emeği geçen herkesi ayrı ayrı kutluyorum."