BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Yıldırımdan Galatasaraylılara taş!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, G.Saray’ın 10 yıldır değişmeyen gerçeği hafızalardan silmek için ’sürekli konuştuğunu’ söyledi

Abone ol

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, G.Saray’ın 10 yıldır değişmeyen gerçeği hafızalardan silmek için ’sürekli konuştuğunu’ söyledi. Yıldırım, F.Bahçe Dergisi’nin kasım ayı sayısında yer alan yazısında sarı-kırmızılılara cevap verirken, Saracoğlu’nda yaşananların da kulübe yakışmadığını belirtti:

KONUŞANLARI TEBESSÜMLE İZLİYORUM

“Rakibimiz karşısında elde ettiğimiz zaferimizi gölgelemek için sürekli olarak konuşanları, yan yollara saparak 10 yıldır değişmeyen gerçeği hafızalardan çıkarma gayretinde olanları tebessümle izliyorum.”

TEK HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK


“Fenerbahçe'nin yarıştığı tüm branşlarda tek hedefi vardır; şampiyonluk. Şampiyonluklar dışında elde edilen hiçbir başarı camiamızı mutlu etmemektedir. Hem UEFA Avrupa Ligi hem de Süper Lig’deki puan cetvellerinde liderliğimiz sürüyor. Takımımız, deneyimli idari ve teknik ekibiyle, kadrosunda barındırdığı her biri yüksek kaliteli oyuncular sayesinde rakiplerle aramızdaki farkı her geçen gün daha da artıracaktır.” 

BAŞBAKAN BAKANA TABELAYI GÖSTERDİ
BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, dün Sabiha Gökçen Havalimanı’nda hizmete giren Fenerium mağazasının açılışına katıldı.. F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Feneriumlar’dan sorumlu yönetici Abdullah Kiğılı’nın da bulunduğu açılışta Başbakan’a çeşitli forma ve ürünler hediye edilirken bir diyalog herkesi güldürdü..

KENDİSİNE verilen ’Tabelaya bak’ formasını hemen yanındaki ’sağlam’ G.Saraylı Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’a gösteren Erdoğan “Sayın bakanım, bunlara bakın, iyi bakın iyi bakın” diyerek takıldı.. Yıldırım da “Ne yazık ki bakıyoruz. 10 yıldır sizleri sürekli mutlu ediyoruz, keyiflendiriyoruz. Siz seviniyorsunuz, biz üzülüyoruz” diyerek bir anlamda Başbakan’a dert yandı!

BÖYLE DOPİNG DÜNYADA İKİ KEZ GÖRÜLDÜ

“Toplu halde doping kullanımı dünyada 2 kez görülmüştür. Bunlardan birisi Fransa’da Marsilya futbol takımı ile ilgili olandır. Diğeri ise Efes Pilsen’in.. Beklentimiz, bu toplu doping eylemine sebebiyet verenlerin spor ailesinden ayıklanarak çıkarılması ve kamu vicdanının bu şekilde rahatlatılmasıdır.”

AMATÖR BRANŞLARDA HAKSIZ REKABET

“F.BAHÇE, amatör branşlara 5 yılda 60 milyon TL aktarmıştır. Bu bir yerde profesyonel futboldan kazandığı paraları, amatör branşlara aktarmaktadır. Bu durum haksız rekabet gerçeğini ortadan kaldıramamaktadır. Bu nedenle, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Sayın Faruk Nafiz Özak Bey’e sunacağımız önerilerin ciddiyetle değerlendirilmesini ve bir an önce hayata geçirilmesini diliyoruz.”

RAKİPLERE AVANTAJ SAĞLAMAYIN

12. Adam’ın arasına karışarak, onaylanmayacak hareketlerde bulunan kişilere karşı taraftarlarımızı sağduyuya davet ediyorum. Haklı bir galibiyetin ardından münferit de olsa meydana gelen bir olay sebebiyle 2 maç seyircisiz oynama cezası rakiplerimize avantaj sağlayacaktır, bu unutulmamalıdır. Bizi durdurmak isteyenlerin fırsat kolladığına, her türlü olumsuz durumun kulübümüz aleyhine kullanıldığına dikkatinizi çekiyor ve bunlara fırsat verilmemesini istiyorum.