BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Yıldırımdan 3 bomba

Fener'de kongre süreci yaklaştıkça Aziz Yıldırım'da kesenin ağzını açtı. İşte Yıldırım'ın üç yeni bombası;

Abone ol

24 Mayıs’taki kongrede başkanlık için yeniden aday olan ve 10 yıllık iktidarını 13 yıla çıkarmayı hedefleyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, CNN Türk’te yayınlanan 3. Devre programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

3 YIL ŞAMPİYON OLMA SÖZÜ

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, daha kötü günler yaşadıklarını, ancak her kötü günden sonra bir çıkış yakaladıklarını belirterek, ''Bugün de kimilerine göre kötü olan bir günün çıkışını yakalamak için yola çıkıyoruz. Önümüzdeki 3 yılda şampiyon olma sözü vermemin nedeni şu; Ben iddialı adamım'' dedi.

Eğer yeniden başkan seçilirse Fenerbahçeli taraftarların gönlünde taht kuran efsane yıldız Appiah’ın takıma tekrar getirilebileceği sinyalini veren Yıldırım, oyuncunun sağlık sorunları konusunda farklı açıklamalar olduğunu ancak yeni iktidarı döneminde Türkiye’ye getirtip duruma bakacaklarını açıkladı.

"BİLİCA İLE GÖRÜŞTÜK"

Lugano’nun takımdan gitmek istediği söylentilerine de açıklık getiren Aziz Yıldırım, tecrübeli defans oyuncusunun takımda kalmak istediğini, bu konuda menajeriyle gelecek hafta yeni bir görüşme yapacaklarını açıkladı. ‘Ancak giderse de ne olur? Yenisini getiririz’ diyen Yıldırım, Sivasspor’un yıldız defansı Bilica için de görüştüklerini ancak onun transferinin de kongreden sonra netleşeceğini söyledi.

"ARAGONES GİDİCİ Mİ?"

Fenerbahçe’nin sezon sonunda gönderilmesi muhtemel olan teknik direktörü Louis Aragones için geçtiğimiz hafta yaptığı ‘iki yıllık sözleşmemiz var’ açıklamasına da değinen Yıldırım, üstü kapalı olarak Aragones’le yollarını ayıracakları sinyalini verdi.

İspanyol teknik adamın gönderilmesi durumunda yüklü bir tazminat ödeyecekleri dedikodularına da açıklık getiren Yıldırım, ‘Tazminat maddesi falan hiçbir şey yok. Ne bizim için ne onlar için yok. Ancak TFF ve FİFA’nın kuralları var. Bu kurallar içinde oturacağız ve konuşacağız. Ne demek istediğimi anlıyorsunuz.’ dedi.