BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,62
ALTIN 2.391,63
HABER /  GÜNCEL

Yıldırım ahlaksız görüntüleri izletti

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, şike davasında dün görülen duruşmada Emenike'yle ilgili iddialara böyle cevap verdi.

Abone ol

Başkan Yıldırım, 3 Temmuz sonrası Emenike'nin şike için aldığı paraları sayarken çekilen fotoğraflarını basan medyayı ispata çağırdı. Yıldırım, "Bu görüntüleri yayınlamazlarsa, onları hem müfteri hem de ahlaksızlık yaptıkları için ahlaksız addediyorum" diyerek meydan okudu.

SİNEVİZYONDA O GÖRÜNTÜLERİ İZLETTİ

Çağlayan adliyesinde yapılan duruşmada ilk savunmasını yapan Yıldırım, Emenike olayını anlatırken, o esnada salona kurulan barkovizyonda Emenike ilgili gazete kupürleri gösterildi.İşte Yıldırım'ın basını ispata çağırdığı o konuşma:

AHLAKSIZ DAVRANIŞ SERGİLEDİLER

"Gazetelerde 3 Temmuz haftasında yer alan haberlerde ise Emenike şike için aldığı paraları sayarken çekilmiş fotoğrafların olduğu ileri sürülmüş; ancak bu fotoğraflar hiçbir zaman ortaya çıkmamıştır. Çünkü ne şike parası ne de para sayan Emenike fotoğrafı vardır. Şike parası sayarken kameraya yakalandı haberini yapanlar da, ahlaksız bir davranış sergilemişlerdir. Onları ellerindeki Emenike'yi para sayarken gösteren kamera görüntülerini yayınlamaya davet ediyorum. Fenerbahçe spor kulübünden kendisine para ödendiğini ve ödenen bu paranın kamera görüntülerinin olduğun söyleyenler, bu görüntüleri yayınlamazlarsa, onları hem müfteri hem de ahlaksızlık yaptıkları için ahlaksız addediyorum.

SEZER ÖZTÜRK'ÜN TRANSFERİ

Benzer şekilde Eskişehirspor'dan transfer edilen Sezer Öztürk ile ilgili de Eskişehir kulübü başkanının yine transferin kurallara uygu olarak yapıldığını beyan etmesine rağmen bu transfer de şike trahsferi olarak nitelendirilmiştir. Bu transferlerde görüşmeleri yürüten asbaşkan Şekip Mosturoğlu, bugün halen cezaevinde tutulmaktadır. Oysa Sezer Öztürk, Fenerbahçe futbol takımında oynamaktadır."