BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Yıldıraya B. Munih kancası

Alman basını Bayern Münih'in, Hertha Berlin'de oynayan milli futbolcu Yıldıray Baştürk ile ilgilendiğini yazdı.

Abone ol

Alman Berliner Morgenpost gazetesi, kendi edindiği bilgiler doğrultusunda, Bayern Münih'in yönetim kurulu başkanı Karlheinz Rummenigge ile teknik direktör Felix Magath'ın, FC Chelsea'ye transfer olan Michael Ballack'ın yerine Yıldıray'ı almak istedikleri belirtildi.

Ballack'ın takımdan ayrılmasından bu yana Bayern Münih'in orta sahada yaratıcı bir oyuncu aradığı ve yöneticilerin sonuçta Yıldıray'da karar kıldıkları ifade edildi.

Yıldıray'ın da Bayern Münih'den gelecek bir teklife sıcak bakacağı, Hertha BSC Berlin'in ise Yıldıray'ı henüz bırakmak istemediği görüşüne yer verildi.

Hertha BSC Berlin Menajeri Dieter Hoeness, Yıldıray'ın Bayern Münih'de çok iyi oyuncularla birlikte oynayabileceğini, ancak gelecekte Berlin'de olduğu kadar fazla hatırlanmayacağını savunarak, "Yıldıray, Hertha BSC Berlin'de tarih yazabilir. Orta sahada tek başına bir numara olacaktır" dedi.

Yıldıray'ın takım arkadaşı Josip Simunic, "Sezonun 2. yarısında daha iyi oynamalıyız. Bunun için de Yıldıray'ın sağlıklı olması önemli" derken, defans oyuncusu Dick van Burik de "Bence Yıldıray, Avrupa'nın en iyi orta saha oyuncularından biri. Hertha BSC Berlin onunla birlikte yüzde 20, hatta yüzde 30 oranında daha iyi" şeklinde konuştu.